PentaxForums.com

Go Back PentaxForums.com > Pentax fényképező > Pentax News and Rumors > Lets talk about a next-next Pentax

Pentax News and Rumors Fórum a pletykák Pentax hírek (hogy a "következő" Pentax full-frame) ezen a fórumon, van egy szakaszt a hivatalos hír.

Reply
Translations: Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish  
Show Printable Version Search this Thread
12-31-2007, 08:25   #1
Pentaxian

Lets talk about a next-next Pentax

Hát minden, amit szerencsés Pentaxian, szinte időben sokat hallani az új bejegyzést és pro-sumer szintű DSLR a Pentax.

Ahelyett, hogy a spekuláció K20D, menjünk egy nagy listát, hogy mit szeretnénk a Semi-Pro testület ára körülbelül 2.000 $.

Itt van, amit én úgy állítja be, hogy egy nagy Pentax képes a gyártó jönnek Karácsony 2008.

Érzékelő:
+ 18 megapixeles nagy felbontású CMOS érzékelő
Fejlett érzékelő technológia valósághűbb színeket és az alacsonyabb zajszint
Talán full-frame, de ez valószínűleg nem lesz ez most még!
Advanced Shake Reduction legfeljebb 6 leáll, és intelligensebb

TEST:
Lezárt időjárás
Magnézium-Build, vagy más ötvözött
Gombok és tárcsázza az összes kamera beállításait szervezet (ISO, Világbanki, Autofókusz burst ratio)
PC sync port
Függőleges markolat építve a teljes foglalkozik
100%-kereső állítható szintű nagyítás
Élő hisztogram a keresőben
Beépített vezeték nélküli adó-PtTl fókusz segédfény nélkül, pop-up flash

DRIVE SYSTEM:
Új Autofókusz nyomkövető rendszer 3D
Folyamatos capture 8 fps és állítható le a 3 FPS
Élőkép kontraszt szabályozás élességállítás
11 fő Autofókusz pontokat, ahol több segítő pontok

Extra Goodies:
Intuitív menürendszer, hogy lehet megszervezni, hogy a felhasználók kedvére
Egyéb beállítás több Autofókusz kiigazítást
Új Li-Ion akkumulátor, amely a 2000-felvételek, a teljes díj és a kis csatorna a hideg / meleg temps
Tökéletes stílus, és érzés, mint egy luxus kamera csak, hogy a többiek nyáladzik!

Nyugodtan add rá ezt a változást, sőt néhány dolog körül. Majd remélhetőleg egy jó listát küld el a Pentax egy példányát ezen szálra szűkíthető. Ó, és esetleg olvasd el ezt lehetővé teszi, hogy ésszerű az álmainkat

12-31-2007, 08:45   #2
Pentaxian

Ne felejtsük el kérni helyreállítása a blende szimulátor a mount. Vásárlói a kamerát sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a K és M öröksége üveg, mint az új vevőket vonzott a K10D/K100D.

12-31-2007, 10:51   #3
Pentaxian

Kívánságlistára többnyire mintegy funkciók és teljesítmény szempontok, a többi DSLR döntéshozók már, de nem Pentax, és valóban ez az, amit én is kérni, de akkor éppen nem ért egyet velem időről időre.

Quote Originally posted by codiac2600 Quote
Hát minden, amit szerencsés Pentaxian, szinte időben sokat hallani az új bejegyzést és pro-sumer szintű DSLR a Pentax.

Ahelyett, hogy a spekuláció K20D, menjünk egy nagy listát, hogy mit szeretnénk a Semi-Pro testület ára körülbelül 2.000 $.

Itt van, amit én úgy állítja be, hogy egy nagy Pentax képes a gyártó jönnek Karácsony 2008.

Érzékelő:

TEST:
Lezárt időjárás
Gombok és tárcsázza az összes kamera beállításait szervezet (ISO, Világbanki, Autofókusz burst ratio)
PC sync port

DRIVE SYSTEM:

Extra Goodies:
Új Li-Ion akkumulátor, amely a 2000-felvételek, a teljes díj és a kis csatorna a hideg / meleg temps
Tökéletes stílus, és érzés, mint egy luxus kamera csak, hogy a többiek nyáladzik!

Nyugodtan add rá ezt a változást, sőt néhány dolog körül. Majd remélhetőleg egy jó listát küld el a Pentax egy példányát ezen szálra szűkíthető. Ó, és esetleg olvasd el ezt lehetővé teszi, hogy ésszerű az álmainkat

12-31-2007, 10:55   #4
Pentaxian

Quote Originally posted by jamesk8752 Quote
Ne felejtsük el kérni helyreállítása a blende szimulátor a mount. Vásárlói a kamerát sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a K és M öröksége üveg, mint az új vevőket vonzott a K10D/K100D.
Fogadok, hogy csak a K1D lesz ez a Pentax akkor is, ha úgy döntenek, hogy újra vezessék be ezt később, mint a K20D még mindig nincs meg.

Ha én Pentax, én csak be egy szuper egyszerű DSLR, mint egy K1000, de azt is Autofókusz és az alapvető AK mód, de újra teljes körű spec K-bajonettes és öröksége TTL támogatás, ennek a testületnek kell lennie, mint a forró süteményt értékesítése - legalábbis a több millió régi K-bajonettes felhasználó, mint mi vagyunk a világ.

Egyszerűen hívhatjuk ezt az új szuper egyszerű és olcsó DSLR, hogy K1000D, biztos vagyok benne, hogy eladja, valamint a K1000 szokott lenni.

12-31-2007, 11:15   #5
Pentaxian

Nehéz gondolkodni a next next kamera, amikor K20D szemüveg még mindig nem közölnek. Egyszer megtanul mindent K20D, meg fogom tudni, milyen mohó lennék a következő nagyobb szemüveg fényképezőgép

12-31-2007, 11:17   #6
Pentaxian

Érzékelő:

A felülről kérdés itt növekszik a dinamikai tartomány. Szoktuk nevezni azt hiszem, ez a szélesség a filmben nappal. Az a képesség, hogy nyújtson be egy használható kép néhány része egy álló út mellett egy fa alatt piknik ..... A ragyogó napsütéses napon ...

A teljes keret nem kiemelt az enyém. Érdekel kevesebbet, mint a belsőségek eredményei.
Míg egyesek azt állítják, hogy a FF az a követelmény, hogy néhány dolgot említeni, nem érdekel. , ha van egyáltalán bármilyen keret --- vagy mi van a dobozban, amit akarok, ha jön ki a dobozból.

Rázkódáscsökkentési nem lenne probléma, ha az ISO-szintek magasabbak voltak, azt hiszem, valami ---
sokkal fontosabb. Ha tudok használni az ISO 10.000, nem vagyok biztos, hogy szükség rázkódáscsökkentési.

Program módban a játékos az ISO védelme idő és a blende jó dolgokat.

TEST:
Lezárt időjárás
PC sync port

Nem tudom, ha a fém jobb --- de szeretem a klasszikus külsejét a ZX-5

Ami az ellenőrzések, miután néhány dolgot az FN gombot, és néhány a menü gombot nincs értelme. A stuff a billentyűt könnyebb használni, de a beállítás a Világbanki és az ISO
így is dolgozott egy * istD könnyebb volt megtanulni, mint a K10D módszer, bár megértem az automata ISO, ami jó dolog --- nehéz beállítani az automatikus tartományban.

Egy dolgot szerintem a kritikus (és láttam, hogy valami) --- nem támogatja a több
USER konfigurációkat is megtakarítható. És nem kell korlátozni, manuális felhasználói profilokat. Van úgy szeretném, hogy a kamera profil magát, ha a flash megy
elmegy, van, ahogy én akarom, hogy a kamera viselkedjen, ha van egy adott lencse csatolt, stb Ezzel megy "intelligens lencse gazdálkodás" --- a programokat, amelyek a csípés program mód alapján a lencse csatolt inkább az objektív sweet spot ".

DRIVE SYSTEM:

Nem érdekel, hogy hívják a Autofókusz rendszer "új" vagy sem, de amelyik tud kezelni
az "Itt jön a menyasszony" fotó sorozatot .--- azaz egy objektum mozog elég gyorsan
, vagy távol a kamera elég közel. Végtére is, ha az objektum egy szörnyű medve jön enni benne, hogy jó lenne elhagyni a család néhány szép képeket, hogy mi történt, ahelyett, hogy egyszerűen miután a kamera lekvárt fel és nem tartalmaz képeket, mert a Autofókusz került elképedt.

Extra Goodies:

Jó elem élet fontosabb, mint valaha. Az amerikai kormány tiltó extra akkumulátorokat poggyászában .--, de lehetővé teszi számukra a kamerákat. Markolatok extra battereries a kritikus.

Valahogyan mondani, hogy mennyi élet maradt az akkumulátor hasznos lenne. a jelenlegi technológia csak megmondja az akkumulátor meghalt, és akkor már tudtam.

Azt javaslom, a high end --- markolat lehetőség, hogy egy masszív "szuper tárolás" terület az, ami
lehetővé teszi számos RAW képeket kell tárolni.

Az élőkép .--- egy interfész, amely lehetővé teszi az "élőkép" display on my laptop számítógépet, és lehetőség szerint, lehetővé teszi a teljes ellenőrzést az összes kamera funkciók a számítógép asa is.

It's ok, ha a tapadás, de a távirányító kell, hogy legyen nyílt technológia, amely lehetővé teszi
közötti távolságot a kamera és a számítógép .---- nem szeretném látni, hogy történik meg
egy RJ45 port és egy szabványos IP hálózati protokoll. egyébként USB.

Ha a távoli számítógép csatlakozik, azt szeretném látni, hogy van lehetőség a tároló közvetlenül a távoli számítógép ....----- ezért a Gig E, IP interfész tárgyalások lassabb sebességgel.

Mindenek felett: Töltse ki a tartozék vezeték .---- A makró Flash (ringlight), új Optikai,

Objektív: Töltse ki a lencse sor: --- A szélesebb, mint a 14mm prime. és néhány extrém telefotó (hosszabb, mint a menetrend). - Talán egy 600mm fix vagy egy
135-600 zoom.

Csak néhány megjegyzést .....

12-31-2007, 11:38   #7
Pentaxian

Ricehigh, te vagy túlzottan megszállott Blind Brand Pentax Loyalist. Az Ön elkötelezettségét a Pentax márka csodálatra méltó, hanem csak arra, hogy szembenézzen a Pentax haldoklik, és hamarosan el az üzletből.

Én vonakodva, hogy valaki az Ön mérhetetlen intelligencia, odaadás és measurebating készségek vesztegetik az isten adott tehetségét egy ilyen értéktelen, fényképezőgép, amelynek nincs esélye a túlélésre ebben a kegyetlen világban.

Kérem, kérem, szentelje az energia, a lélek és az életét, hogy biztosítja a világnak, hogy Canon nem pihent a babérjain a tökéletesség az 5D.

Könyörgök, hogy measurebate hogy 5D belül egy hüvelyk az élet - mondja a világot a megállapítások rávilágítanak bármilyen apróbb hiányosságok kanonokok magas irányító és terjedt át a szót az újonnan elnevezett canon blog. És kérem, ne hagyja abba csak az 5D, amint azt bizonyította számunkra, újra és újra el tud végezni a hőstettek measurebating nélkül is a kamera, mennyire szerencsés az Ön számára, hogy sose kellett Sully a kezét a K10D - valóban te vagy a Kiválasztott.

Canon érdemel, és a szükségletek valaki az Ön kaliberű, RiceHigh, kérlek, menj át meg azokat a gondolatokat, hogy szívesen meg tárt karokkal, az, hogy én vagyok biztos.

Ne nézz vissza RiceHigh, hagy minket a málladozó Pentax elavult berendezéseket. Isten tudja, hogy megpróbált segíteni lássuk a fény hamarabb és csatlakozzon a kánon szeres.

Kérjük, ne nézze meg a vakság, hogy Pentax, mint a hiba az Ön részéről, csak arról, hogy azok számára, akik túlélik a bukása Pentax, hogy lesz egy nagy kánon utópia számunkra, hogy törekednie, hogy - mint ahogy ezt megtette. Elengedte Pentax RiceHigh, ez egy elveszett ügy.

12-31-2007, 11:58   #8
Pentaxian

Sorry for shanghaiing a szál Codiac - Csak nem tud segíteni, amelynek látogatást RH hébe és újra.

Különben is az eredeti szándékok az e téma - ez igazán szép fantasise mit akarunk mi az ideális fényképezőgép és ÉN talál ez egyfajta bizarr, hogy most keresi annak lehetőségét, hogy egy 18MP kamera figyelembe véve, hogy csak néhány évvel ezelőtt , hogy én olyan boldog volt az én 6MP DS (még mindig vagyok, hogy őszinte legyek)

Amit én meg még furcsább az a tény, (és ez tény), hogy a legtöbb, ha nem az összes készített képek lesznek láthatók a rokonai, barátai és a világ 72 dpi tömörített JPEG - csak nagyon kis százalékban lövések valaha is ki lehet nyomtatni és rendkívül Kisebb százalékban valaha is felrobbantották a méreteket, amelyek megkövetelik az ilyen magas MP's.

De a valóság az, hogy a fogyasztó többet akar MP's, dinamikusabb tartomány (Lefogadom, hogy a legtöbb nem lenne nyom mi ez mégis), gyorsabban Autofókusz, Több fps, stb, stb

És a legnagyobb részben a DSLR fogyasztói piacon fogja használni ezeket a high-end 18MP kamerák 50 FPS a képeket (egy $ 100 kit objektívvel) gyerek sportolás is megosszák rokonai révén elektronikus levél látható a képernyőn a 72dpi.

Remél a Ds tarthat engem, amíg a 30MP 100fps 3d Pentax K bármi jön ki.

01-01-2008, 12:13   #9
Moderátori
Site Támogatók

Szeretnék is hozzá TTL érzékelő mint a * istD sorozat volt. Miután egy ilyen régi szervek, ez egy öröm használni a AF400T. Én csak talál ez egyszerűbb és megbízhatóbb.

Mint azt az elképzelést, felhasználói beállítás menük. Lehetővé teszik, hogy csatlakoztassa a kamerát a számítógép és állítsa be a menürendszer fel a számítógépre szeretné, hogy mentse a kamerát.

Végezzük el a RAW gomb lépkedni RAW - RAW + JPEG - JPEG.

Cserélhető kereső prizmák AKA az LX sorozat. Lehetővé teszi osztott képernyő a kézi fókusz (makrók vagy idősebb Legacy üveg).

One touch kézikönyv Világbanki beállítás. Nincs menük vagy funkció gombokat. Csak tarts ki a Világbanki kártyát, és nyomja meg a gombot, majd indítsa el a lövés.

Felhasználó által kiválasztott kép címét. Vissza a számítógép-beállítás (állítsd be a fájlrendszer van, és mentse el a kamera). , Hogy a felhasználó választhat a cím rendszer lövés. Ha van 2 + szervek, sírnod módon átfedések elkerülése számlálókat.

Built in vezeték nélküli rádiós. AKA Pocket varázslók.

Egyes elektronikus ellentételezési módszernek a piros érzékelő szűrőnek, hogy jobb IR fotózáshoz.

Body gombokat, hogy van egy halvány fénye (a felhasználó által választható) Tehát, ha a felvételt a sötétben látható a gombokkal lehet, hogy nem gyakran használják. Adjunk hozzá egy LCD-időzítő, hogy marad ideje alatt a lövés. AKA PZ-1P

MZ-S Interval timer remote.

ISO-25's, 64 végig tp 3200 (+)

Ideje, hogy menjen vissza a CF kártyákat? Mérete miatt a memória továbbra is nagyobb, mint egy SD kezelni tud.

Last edited by Peter Zack; 01-01-2008 at 07:34.

01-01-2008, 03:08   #10
axl
Pentaxian

Srácok! nem is rendelkeznek a következő kamerával a kezében és te már spekuláció next, next ....
Mit szólnál: Let's elmélkedik, mi Pentax felszabadítja 2010-ben ...

01-01-2008, 04:11   #11
Pentaxian

Quote Originally posted by RiceHigh Quote
Kívánságlistára többnyire mintegy funkciók és teljesítmény szempontok, a többi DSLR döntéshozók már, de nem Pentax, és valóban ez az, amit én is kérni, de akkor éppen nem ért egyet velem időről időre.
Úgy hangzik, de nem ugyanaz. A korábbi modellek ára is jóval alacsonyabb, mit akarsz. Miért kell egy kamera árú, mint egy lázadó lehet jobb, mint egy Canon 40D minden szempontból kicsit? A K10D haladó fényképezőgép volt, de nem szánták a szakembereket, de az emberek nagy tehetség vásárolt a fényképezőgépet, és látta, hogy több mint egy alap fényképezőgép.

Pentax volt egy csodálatos dolog, és leírom ide:
Az általuk fejlesztett, két kamera (K100D és a K10D), és szerette volna látni, ami több fellebbezést a fénykép rajongó. Ők igazán hittem, hogy a piac nem volt hely egy kamera, mint a K10D, és készült az ár elég alacsony ahhoz, hogy az emberek majd látni a valódi értékét mindazon funkciókat, hogy a vele szembenálló valódi összehasonlítható fényképezőgép majdnem 500 $ inkább így legalább lenne eladni. Miután megvolt a Pentax K10D terjesztett azt figyelte és hallgatta, hogy a felhasználók mit szeretett és gyűlölt körül a kamerát. Eredetileg Pentax vették vissza a keresletet, és azt is látta, hogy sok olyan ember, aki megvásárolta a K10D akart valamit, egy kicsit jobban csíp, vagy bizonyos funkciókat. A K10D értékesítési volumen növekedése exponenciálisan arra a pontra, hogy a Pentax értékesíti a fényképezőgép gyorsabb, mint képzeltem, és nem érezték a kamerát akarta eladni olyan gyorsan. A K10D értékesítik, és értékesítik, és hallgatták a felhasználói bázis, és elkezdte fejleszteni a K20D. Elutasítás után a Sony érzékelő, mert a költség / elérhetőség és az a tény, ez nem az előrehaladás során a Canon érzékelő technológia, amely a jelenlegi tömeg Pentax összehasonlítja a legtöbb munkájuk is. Hat hónap után meghallgatni az új Pentax felhasználói bázis alakult, hogy az általuk kifejlesztett egy új fényképezőgépet és megkezdte a termelést egy új érzékelő és a bázis mód / beállításokkal és funkciókkal rendelkezik az új testület. Az új testület került jobboldali űrlapot októbere előtt, és hamarosan sor kerül be hamarosan, de a terv miatt megbukott kérdések Hoya akar lenni egy nagyobb része a fényképezőgép fejlesztés. Pentax távolítani néhány jellegét annak érdekében, hogy legyen hely az újaknak funkciója a K20D, beleértve a továbbfejlesztett menürendszerben tisztább menü, több customization, jobb szabályozás és egyes hardver összetevőket kell, hogy a házat jön még ebben a hónapban. Ahelyett, hogy egy forradalmi kamera alapján ez shear érték és a dollár pedig éppen hogy képes előállítani nagy eredményeket az új zászlóshajó, amíg a következő karácsony, legalább lesz egy innovatív vezetője. A kamera sok lesz, ha nem a legtöbb valóban fontos funkciók tartozó plusz egy ugrás a megfelelő irányba a Pentax szempontjából whizbang funkciók srácok nem tudja létezhetnek.

Ez az oka, hogy nem érdekelt RH, tudtam, hogy a kamerát kellett volna egy nagy kamerát, amely képes jobb dolgom, de nem tökéletes. Képesek egy nagy szó, és a K10D a leginkább alkalmas kamera valaha is azon az áron. ÉN tud kap a szakmai eredményeket érjenek el és a kamera szinte mindent, amit valaha is akarok, még sport, ameddig tudok dolgozni a kamerát, és nem arra kérik, hogy tegye meg tudom, hogy nem tehetem. Most, hogy a Pentax lesz bevonva egy alku pro-sumer modell hamarosan te és én egy nagy idő beszél kamera újra mert azt hiszem, boldog leszel, de lesz egy pár dolgot az emberek nem fog tetszeni. Én már nem tetszik néhány szempontból a kamera, de mit kapok messze meghaladják ezeket a minuses 110%. Ezért tartom beszélni a következő-next kamera, mert Pentax dolgozik, és amint a K20D találatok állományon hírcsatornák ebben a hónapban lesznek keményen dolgozik, hogy legközelebbi fejlődését. Már tudom, néhány dolgot a next-next fényképezőgép és ez merült fel, így biztos lehetsz benne, hogy figyelnek ismét a vevői bázis megpróbál tökéletes egyensúlya funkciók a dollár, így amikor karácsonykor találat tudjuk a hulladék minden nehezen megkeresett pénzt a másik test számára.

01-01-2008, 04:46   #12
Site Támogatók

WOW!!!!

Érzékelő:

TEST:
Lezárt időjárás
PC sync port

DRIVE SYSTEM:

Extra Goodies:

Úristen Haver ... Ez elég egy csomó dolgot meg összerakni ... Meg kell léptetett egy kicsit az objektív és persze intuitív gondolkodás a folyamathoz.

Szinte látszik, van valami bennfentes információ, hogy még nem vagyok tudomása van valamiről.

Úristen egy 18 + megapixeles érzékelő. Ez egy kicsit, hogy leharap ... Nem? De a fene, ha lehetne álmodni egy Pentax a jövő Szeretnék venni, hogy abba az irányba, akkor arra utal.

Mi a fene miért ne vigye közelebb a 20 mp ... Nah, Pentax, hogy nem húzza le. Hogy egyre mélyen a Canon területén ... Nem?

Gee, azt hiszem, meg kell várni, ... Nem?

01-01-2008, 04:50   #13
Syb
Site Támogatók

Chris, minden tiszteletem, én nem vagyok biztos benne, hogy van szép fantázia (vagy sokat olvas spekulációk), vagy csak bennfentes tudását.

Ejnye ez az első.

Ha volt a tudás, you'ld hang inkább Ben, elmondja nekünk kevésbé, hogy mi is folyik itt, és élvezi olvasó a témát. Reason: akkor lenne tiltotta el a szerződést a szivárgás cég titkait.

De azt kell mondanom: nem vagyok biztos, és lenyűgözte az Ön elképzeléseit!

01-01-2008, 04:54   #14
Pentaxian

[...] az új zászlóshajó, amíg a következő karácsony, legalább lesz egy innovatív vezetője. A kamera sok lesz, ha nem a legtöbb valóban fontos funkciók tartozó plusz egy ugrás a megfelelő irányba a Pentax szempontjából whizbang funkciók srácok nem tudja létezhetnek.
Szóval van szó funkciók nem látott más fényképezőgépek, ugye?
Vagy tulajdonságokat, nem számít arra, ezen az áron?

01-01-2008, 05:01   #15
Senior Member

sólymot van p * ss vicces hahaha

Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Részletes keresés