Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
11-23-2010, 03:51 PM   #1
Inactive Account




Join Date: Mar 2009
Location: Coral Springs, FL
Photos: Gallery | Albums
Posts: 5,216
Problems With Site Still

I tried to click on the main Forums link at the very left of the home page, and got a "Database Error."

So I clicked on the K5 Review forum, and it brought me HERE, to Lens DIscussions.

Adam et al:

You have my sympathies. And thanks for your efforts.

11-23-2010, 04:14 PM   #2
Inactive Account




Join Date: Aug 2008
Location: Michigan, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,484
QuoteOriginally posted by Ira Quote
I tried to click on the main Forums link at the very left of the home page, and got a "Database Error."

So I clicked on the K5 Review forum, and it brought me HERE, to Lens Discussions.

Adam et al:

You have my sympathies. And thanks for your efforts.
Me too. Usually when I get the database error, Nothing works. Couldn't get in last night after midnight, at all. Eventually, the entire site was reported as completely gone.

11-23-2010, 04:16 PM   #3
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 43,219
There are still lots of issues- I had to go to bed after basic functionality was restored

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

11-23-2010, 04:27 PM   #4
Veteran Member




Join Date: Feb 2010
Location: Missouri
Photos: Gallery | Albums
Posts: 407
Thanks for the effort and sleeplessness ! I really didn't notice to be honest. But I didn't stay up that late.


Eric

11-23-2010, 05:12 PM   #5
Inactive Account




Join Date: Aug 2008
Location: Michigan, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,484
QuoteOriginally posted by erkie Quote
Thanks for the effort and sleeplessness ! I really didn't notice to be honest. But I didn't stay up that late.


Eric
Well, Sometimes I'm up late and when the forum is down I have to try and find something else to do. C'mon Adam! Get with it and Get it together

(in case anyone is wondering...... sarc )

11-23-2010, 06:02 PM   #6
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 43,219
The downtime went from approximately 11am to 7am MST- almost 8 hours! It was ugly to say the least, and these are still issues that need fixing, albeit fewer and fewer by the minute.

Also, I've found the cause of the earlier httpd segmentation faults (misconfiguration in PHP.ini), so no more blank pages!

The who major things we need to restore are memcached and my e-mail. Without the first, the homepage is going to be very slow, and the forum will load about 0.03 seconds slower as well. And yup, I'm e-mailless for now

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

11-23-2010, 07:00 PM   #7
Inactive Account




Join Date: Aug 2008
Location: Michigan, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,484
QuoteOriginally posted by Adam Quote
The downtime went from approximately 11am to 7am MST- almost 8 hours! It was ugly to say the least, and these are still issues that need fixing, albeit fewer and fewer by the minute.

Also, I've found the cause of the earlier httpd segmentation faults (misconfiguration in PHP.ini), so no more blank pages!

The who major things we need to restore are memcached and my e-mail. Without the first, the homepage is going to be very slow, and the forum will load about 0.03 seconds slower as well. And yup, I'm e-mailless for now
Great! Next to the server not found errors of the past couple days (and the database errors) THAT, is THE most annoying thing about browsing the forum. A refresh usually gets around it but it's still annoying

11-23-2010, 08:30 PM   #8
Junior Member




Join Date: Nov 2007
Location: Wodonga
Photos: Albums
Posts: 32
Just noticed another issue.
I am trying to edit my 'For-Sale' listing and I keep getting the data base error?

Thanks for you work.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
k-mount, pentax lens, slr lens
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does this site allow... TriCon Site Suggestions and Help 47 06-09-2010 07:32 AM
News Site News and Site Suggestions hidden from guests Adam Site Suggestions and Help 0 11-30-2009 12:38 AM
has anyone used this site? reynb Non-Pentax Cameras: Canon, Nikon, etc. 1 11-19-2009 01:35 AM
Suggestion let site supporters change 'Site Supporters' under username to something else k100d Site Suggestions and Help 1 04-01-2009 11:08 AM
Need help with exposure problems and snow photography problems, urgent please respond montezuma Photographic Technique 7 02-24-2008 05:43 PM



All times are GMT -7. The time now is 07:58 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top