Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
02-18-2009, 10:06 AM   #1
Site Supporter
slowpez's Avatar

Join Date: Jan 2008
Location: South Carolina, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 16,905
Lens exif data problem

I hope this is posted in the right place. Please move if not.
A strange thing seems to be happening with the exif data with my new lens. It is a DA 16-45. When I upload a photo to photome all the data is there but when I upload the same photo to PhotoBrowser the lens is not always recognized. Some of the pictures will have all the data and some will have dashes where the lens name should be and only minimal info in the other spaces. Any idea what is going on?
Thanks, Susan

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
data, exif, k-mount, lens, pentax lens, photo, slr lens, upload
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DA Lens data and EXIF GeneV Pentax SLR Lens Discussion 9 04-21-2010 07:29 AM
EXIF data on 50mm lens deludel Pentax SLR Lens Discussion 5 06-04-2009 01:30 PM
Editing EXIF lens data RobA_Oz Digital Processing, Software, and Printing 0 11-08-2008 02:17 AM
Pentax Lens Tagsin EXIF Data Wheatfield Pentax DSLR Discussion 5 10-17-2008 12:30 PM
Lens Exif Data and DxO dddphoto Digital Processing, Software, and Printing 17 02-17-2008 03:16 AM



All times are GMT -7. The time now is 11:48 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top