Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-06-2009, 11:29 AM   #1
Veteran Member
zmohie's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: egypt
Photos: Gallery | Albums
Posts: 373
first shots with sigma12/24

I recieved my new sima lens 12/24 yesterday and these are my first shots
comments are welcomed
.[ATTACH][ATTACH]29618
[/ATTACH][/ATTACH]

Attached Images
View Picture EXIF
PENTAX K200D  Photo 
View Picture EXIF
PENTAX K200D  Photo 

Last edited by zmohie; 03-06-2009 at 12:45 PM.
03-06-2009, 01:27 PM   #2
Veteran Member
PePe's Avatar

Join Date: Nov 2007
Location: Helsinki, Finland
Photos: Gallery | Albums
Posts: 452
Congratulations for the new lens ! Wideangles can be great fun to play with.
You probably have the EXIF data for these shots. It would be interesting to know the focal length and aperture used.
03-06-2009, 02:05 PM   #3
Senior Member
superfuzzy's Avatar

Join Date: Dec 2006
Location: NJ, USA (close to NYC)
Photos: Gallery | Albums
Posts: 278
QuoteOriginally posted by PePe Quote
Congratulations for the new lens ! Wideangles can be great fun to play with.
You probably have the EXIF data for these shots. It would be interesting to know the focal length and aperture used.
The EXIF data is there, the first is 12mm, the 2nd is 24mm...
03-06-2009, 02:05 PM   #4
Veteran Member
zmohie's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: egypt
Photos: Gallery | Albums
Posts: 373
Original Poster
QuoteOriginally posted by PePe Quote
Congratulations for the new lens ! Wideangles can be great fun to play with.
You probably have the EXIF data for these shots. It would be interesting to know the focal length and aperture used.
thanks PePe
its k200
iso 200
f stop 11
shutter speed 1/750
manual mode

03-06-2009, 03:37 PM   #5
axl
Veteran Member




Join Date: Mar 2007
Location: Nove Zamky, Slovakia
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,181
congrats on the lens... but in first shot both upper coreners are blac! did u have any filter on? or wrong/wrongly mounted hood?

BR
03-07-2009, 04:14 AM   #6
Veteran Member
zmohie's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: egypt
Photos: Gallery | Albums
Posts: 373
Original Poster
QuoteOriginally posted by axl Quote
congrats on the lens... but in first shot both upper coreners are blac! did u have any filter on? or wrong/wrongly mounted hood?

BR
yah..your notice is right i forgot to remove hood
but no filter is used.
thanks
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
k-mount, pentax lens, shots, slr lens
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Misc LBA: DFA 100/2.8 WR, first shots (4 shots) tcom Post Your Photos! 5 02-09-2010 04:49 AM
First shots with 50-135 (beware shots of dogs!!) bwield Post Your Photos! 3 06-11-2009 08:57 AM
Couple of shots with new toy (da10-17) (5 shots) vievetrick Post Your Photos! 5 05-18-2009 02:00 AM
Nice pro pentax shots with setup shots and Photographic Technique 17 10-04-2007 06:51 PM
K10 shots with cheap glass shots vievetrick Pentax DSLR Discussion 10 12-05-2006 05:23 PM



All times are GMT -7. The time now is 10:12 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top