Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
07-24-2012, 12:01 AM   #16
Pentaxian
Clavius's Avatar

Join Date: Feb 2011
Location: De Klundert
Photos: Gallery
Posts: 4,122
Original Poster
QuoteOriginally posted by jbinpg Quote
Do a system reset. Might fix things up.
That actually did fix it! (Jeeejjjj!) I'm unable to reproduce the problem now.

...Which means I probably just had a setting wrong somewhere.

Thanks everyone!

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, dslr, k-5, k-5 ii, k-5 iis, k5, pentax k-5
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K-01 WEIRD noise w003txz Pentax K-01 8 05-17-2012 06:55 PM
Weird noise when turn on K5 with 35mm f2.4? telly0050 Pentax K-5 5 12-27-2011 09:50 PM
Noise...noise..do I need software? ejbpesca Photographic Technique 15 04-07-2011 03:39 PM
Weird noise on the underexposed part of the subject sash Troubleshooting and Beginner Help 9 11-26-2009 09:45 AM
K10D and weird noise pattern quickpix Pentax DSLR Discussion 14 01-28-2008 03:56 PM



All times are GMT -7. The time now is 03:41 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top