Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
07-12-2016, 11:21 PM   #1
New Member




Join Date: Mar 2016
Photos: Albums
Posts: 16
Glitch in the Camera

Whenever I press the playback button I always see yellow and red flickering to some parts of the image in my Pentax K-r, but it all started last Monday when I took street photography in our car with the Sigma 70-300 DL Macro lens, idk what to do pls help, but When the picture is viewed via my computer all is fine but I think the camera is not :/ Image disdurbance-20160713_105238.jpg

07-12-2016, 11:33 PM   #2
Ole
Administrator
Ole's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Copenhagen, Denmark
Photos: Gallery | Albums
Posts: 3,783
This sounds as if you have the bright/dark area warning turned on. You can turn it off in the playback menu, second item. See the manual page 222.
Attached Images
 
07-12-2016, 11:48 PM   #3
New Member




Join Date: Mar 2016
Photos: Albums
Posts: 16
Original Poster
THANK YOU! it work thought it was broken lol
07-13-2016, 12:01 AM   #4
Ole
Administrator
Ole's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Copenhagen, Denmark
Photos: Gallery | Albums
Posts: 3,783
Happy to hear that!

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, k-r, kr, pentax k-r
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What will the cameras and the camera industry look like in 3-5 years lesmore49 General Photography 104 12-08-2016 03:10 AM
How do you format the camera/sdhc card to work in the istDS uachris Troubleshooting and Beginner Help 5 05-16-2016 02:37 PM
In the era of texting and the internet meme, this camera would sell like hot-cakes. pathdoc General Talk 3 04-19-2016 12:09 PM
Help with the 50 1.8!!! Bad copy or camera glitch ? isb.deep Pentax SLR Lens Discussion 18 10-11-2012 07:51 PM
Glitch in M Mode with Tak Lens relyt Pentax K-01 7 06-11-2012 01:34 PM



All times are GMT -7. The time now is 04:52 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top