Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
1 Like  #1
The nutty bird species that produced the most good images.
Lens: Tamron 300mm + HD DA 1.4 TC Camera: K-3 Photo Location: My back yard ISO: 400 Aperture: F5.6 
Posted By: normhead, 01-29-2017, 06:28 PM

Tamron 300mm + HD DA 1.4 TC
ISO 400, ƒ5.6 AV mode (1/160-/320)

The nuthatches, but you guessed that from the title didn't you?






One of these things is not (quite) like the others.

Views: 1,314
01-29-2017, 06:58 PM   #2
Site Supporter
Site Supporter
eaglem's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: Perth Western Australia
Photos: Gallery
Posts: 37,568
Is the Site's new security system affecting your photo uploads as I can't see any photos?
01-29-2017, 07:05 PM   #3
Pentaxian
normhead's Avatar

Join Date: Jun 2007
Location: Near Algonquin Park
Photos: Gallery | Albums
Posts: 38,538
Original Poster
Weird, because I can see them. But, I may have them cached. Photobucket never posted my last two photos and as of posting still and hasn't , so maybe they've crashed.

They were my squirrels shots. Otic will be disappointed.
01-29-2017, 07:10 PM   #4
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
boriscleto's Avatar

Join Date: Dec 2009
Location: North Syracuse, NY
Photos: Gallery
Posts: 16,058
QuoteOriginally posted by normhead Quote
Weird, because I can see them. But, I may have them cached. Photobucket never posted my last two photos and as of posting still and hasn't , so maybe they've crashed.

They were my squirrels shots. Otic will be disappointed.
They show up fine in Safari, it's Firefox and Chrome that are forcing HTTPS...

Edit: I can see them in Firefox too.

01-29-2017, 07:14 PM   #5
Pentaxian
normhead's Avatar

Join Date: Jun 2007
Location: Near Algonquin Park
Photos: Gallery | Albums
Posts: 38,538
Original Poster
I guess there's no point in me posting images until this is sorted out.

Weird though, what's the work around? I wonder if I posted in google or chrome it would work.

OK< here I am in chrome, no issues.

Here I am, in Chrome, still no issues. Must have been Photobucket, I'll go see if the posted my squirrel images. I know, you can hardly wait.

Last edited by normhead; 01-29-2017 at 07:24 PM.
01-29-2017, 08:04 PM   #6
Pentaxian
bertwert's Avatar

Join Date: Jun 2015
Location: Golden, BC
Posts: 14,819
I can see them fine in Chrome.
Nice photos Norm.
01-29-2017, 09:32 PM   #7
Otis Memorial Pentaxian
Loyal Site Supporter
photolady95's Avatar

Join Date: May 2009
Location: Cruising the forum watching his back
Photos: Gallery | Albums
Posts: 12,621
I see them fine in FireFox.

Nice images Norm. TFS.

01-29-2017, 09:48 PM   #8
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
Bruce Clark's Avatar

Join Date: Mar 2010
Location: Ocean Grove, Victoria
Photos: Gallery | Albums
Posts: 4,397
Weird all right. I can see them in Chrome OK not Firefox. Firefox is not fully loading spinning for 5 minutes. One other post today also failed to load fully in Firefox but others posts are OK. Some strange Firefox thing I expect to resolve itself next update.

Any way nice photos Norm esp #3 with the seed.
01-29-2017, 10:48 PM   #9
Site Supporter
Site Supporter
eaglem's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: Perth Western Australia
Photos: Gallery
Posts: 37,568
QuoteOriginally posted by Bruce Clark Quote
Weird all right. I can see them in Chrome OK not Firefox. Firefox is not fully loading spinning for 5 minutes. One other post today also failed to load fully in Firefox but others posts are OK. Some strange Firefox thing I expect to resolve itself next update.

Any way nice photos Norm esp #3 with the seed.

Yes I have the same problem.
01-29-2017, 10:55 PM   #10
eva
Site Supporter
Site Supporter
eva's Avatar

Join Date: Oct 2012
Photos: Albums
Posts: 552
I see bird photos but not squirrels(Firefox)
01-29-2017, 11:22 PM   #11
Site Supporter
Site Supporter
Digitalis's Avatar

Join Date: Mar 2009
Location: Adelaide.
Posts: 10,361
My browser has no issue displaying your images (Firefox), however I take issue with the wording of the thread title.
01-30-2017, 05:48 PM   #12
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
Bruce Clark's Avatar

Join Date: Mar 2010
Location: Ocean Grove, Victoria
Photos: Gallery | Albums
Posts: 4,397
All works in Firefox again. Loading issue stems from an addin (Disconnect) intended to speed up loading . Why it affected some posts and not others is unclear to me. Most of Norm's images were blocked and some of Eaglem's. However now all is well again and I can enjoy the work of everyone.
01-30-2017, 06:00 PM   #13
Site Supporter
Site Supporter
eaglem's Avatar

Join Date: Feb 2009
Location: Perth Western Australia
Photos: Gallery
Posts: 37,568
QuoteOriginally posted by Bruce Clark Quote
All works in Firefox again. Loading issue stems from an addin (Disconnect) intended to speed up loading . Why it affected some posts and not others is unclear to me. Most of Norm's images were blocked and some of Eaglem's. However now all is well again and I can enjoy the work of everyone.
I have noticed that those of us that use Photobucket seem to have the problem due to their links not being secure and causing a conflict with this site. I contacted their support and told them of the problem and got this reply:



Josh (Photobucket Support)

Jan 30, 9:32 AM MST

Hello,

Thank you for reaching out. Unfortunately, Photobucket does not offer HTTPS links. I have forwarded your suggestion to our engineering and development teams for future updates to the Photobucket site.

Let me know if you have any further questions and I'll be glad to help!

As you can see, not much help.
01-31-2017, 09:16 AM   #14
Pentaxian
normhead's Avatar

Join Date: Jun 2007
Location: Near Algonquin Park
Photos: Gallery | Albums
Posts: 38,538
Original Poster
QuoteOriginally posted by Digitalis Quote
My browser has no issue displaying your images (Firefox), however I take issue with the wording of the thread title.
I'll arm wrestle you, best two out of three.

QuoteOriginally posted by Bruce Clark Quote
All works in Firefox again. Loading issue stems from an addin (Disconnect) intended to speed up loading . Why it affected some posts and not others is unclear to me. Most of Norm's images were blocked and some of Eaglem's. However now all is well again and I can enjoy the work of everyone.
Good to know.
06-19-2018, 06:30 PM   #15
retired sw engineer
Loyal Site Supporter
reh321's Avatar

Join Date: Nov 2014
Location: South Bend, IN, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 20,278
QuoteOriginally posted by normhead Quote
Tamron 300mm + HD DA 1.4 TC
ISO 400, 5.6 AV mode (1/160-/320)

The nuthatches, but you guessed that from the title didn't you?

One of these things is not (quite) like the others.
I'm glad you got the display issues ironed out - these are well-worth seeing, as usual
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
bird species, camera, photo
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nature The Bird That Came Out of Nowhere chmance Post Your Photos! 3 08-28-2015 10:58 PM
Nature Have you heard ...Bird Bird Bird , Bird is the word .... daacon Post Your Photos! 14 02-14-2014 05:08 AM
What is the item that was least expensive that helped the most? Docrwm Pentax Camera and Field Accessories 98 08-13-2012 05:29 PM
Is the Silver FA 31mm still being produced? DAKS Pentax SLR Lens Discussion 19 05-26-2010 05:38 AM
The most powerful new video that I have seen cupic General Talk 4 01-08-2010 06:01 PM



All times are GMT -7. The time now is 09:12 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top