Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
07-16-2019, 10:09 AM   #16
Pentaxian
Class A's Avatar

Join Date: Aug 2008
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 10,326
QuoteOriginally posted by morenjavi Quote
If it works, then you could use the same flash shoe adapter shown in this thread, when using the XProP in M mode,...
He'd lose the ability to use shutter speeds faster than the sync-speed, though.

Good to know that there is no fundamental incompatibility between the K-5 and the XPro-P.

I agree that cross-checking with other hardware would be the best troubleshooting strategy.

07-17-2019, 12:23 PM   #17
Senior Member




Join Date: Jul 2016
Posts: 274
QuoteOriginally posted by Class A Quote
He'd lose the ability to use shutter speeds faster than the sync-speed, though.
Agree. Then, maybe the best option is to use the V6II for M mode. With the right firmware and configuration, he could get HSS if needed.
08-09-2019, 02:04 PM   #18
Senior Member




Join Date: Mar 2012
Location: Brisbane Qld Aust
Posts: 220
Original Poster
hi @morenjavi and @Class A.

Apologies for the late response, thanks again for your input and thoughts, very much appreciated.

I used the Cactus V6ii set up again on the weekend and worked fine, but still not ideal. I'll try the sync cable and isolate the pins suggestions.

As you have mentioned, I don't think there is a compatibility issue, perhaps something with my K5. Would be nice to be able to isolate the issue, just to know what it is
08-27-2019, 03:08 PM   #19
Pentaxian




Join Date: Oct 2014
Location: Bowmanville
Photos: Albums
Posts: 378
QuoteOriginally posted by markl62 Quote
hi @morenjavi and @Class A.

Apologies for the late response, thanks again for your input and thoughts, very much appreciated.

I used the Cactus V6ii set up again on the weekend and worked fine, but still not ideal. I'll try the sync cable and isolate the pins suggestions.

As you have mentioned, I don't think there is a compatibility issue, perhaps something with my K5. Would be nice to be able to isolate the issue, just to know what it is
You've checked the Godox site for firmware updates? I noticed an update for the TT350p. There might be one for yours as well.

08-30-2019, 05:22 PM   #20
Senior Member




Join Date: Mar 2012
Location: Brisbane Qld Aust
Posts: 220
Original Poster
QuoteOriginally posted by Kobie Quote
You've checked the Godox site for firmware updates? I noticed an update for the TT350p. There might be one for yours as well.
Firmware is up to date.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
fires, flash, flashes, k5, lighting, model, photo studio, strobist, test, times, xpro-p, xpro-p and k5
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cactus V5 and XPro-P C_Jones Flashes, Lighting, and Studio 15 02-07-2019 12:41 PM
Xpro-P TTL Wireless Flash Trigger and Bracketing ProfessorBuzz Flashes, Lighting, and Studio 4 01-01-2019 05:42 PM
Pentax K1, Godox AD200, Godox XPRO and Cactus V6 II: HSS Setting Instructions howieb101 Flashes, Lighting, and Studio 28 10-24-2018 02:23 PM
What I miss (and don't miss) about my K10D switters Pentax DSLR Discussion 35 01-06-2008 02:51 AM



All times are GMT -7. The time now is 03:32 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top