Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-15-2015, 11:37 PM   #1
Mark Baidya
Guest




No sound in recorded movie playback

When transporting movies from memory card onto computer I find that there is NO audio in the video file. I used MPEG Streamclip to convert videos so that it is QuickTime and iMovie friendly but alas, there is NO audio. I can hear audio when I play the files from the device but I was wondering how to solve this issue.

Please help!

Mark B.

08-15-2015, 11:51 PM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 40,949
Sounds like a conversion and/or playback issue. Start by checking your converter's settings.

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

08-16-2015, 02:52 AM   #3
Pentaxian




Join Date: Jan 2012
Location: Slovenia
Posts: 2,141
Check if you actually recorded the sound. Install VLC and play with that (and you can convert with it as well if you wanted).
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No movie SR in K3 with manual lenses Ayoh Pentax K-3 3 05-04-2014 07:54 AM
Sound failure on K5 video playback almvsalutay Troubleshooting and Beginner Help 2 11-07-2013 12:12 PM
No sound on playback Copper top Visitors' Center 3 01-08-2012 04:47 PM
K-5..no sound in video playback nimbus109 Pentax K-5 5 09-11-2011 08:41 AM
K-7 movie mode playback Stephanus Video and Pentax HDSLRs 3 04-10-2010 02:09 PM



All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top