Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-19-2015, 04:20 AM   #1
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
new q7 vibration block issue

I bought from Ebay +02 Q7 new yellow one in the shot counter only had 14 shots. I quickly un updating the FW both the camera as from 02.
I was shooting five days without problems but yesterday i was taking pictures, turning off and on the camera repeatedly and I found a problem:
to turn on the camera, this is blocked with a vibration sensor seems, to remove the battery briefly sometimes fixes, sometimes not.
Anyone know what can it be? Someone has happened to him?

Tnx

03-19-2015, 07:18 AM   #2
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
Original Poster
Tnx 4 the answer. I'll do the question
03-19-2015, 08:50 AM   #3
Senior Member
Painter's Avatar

Join Date: Jun 2008
Location: Canada
Photos: Gallery
Posts: 274
I'm having a little trouble fully understanding what is occurring. Is the camera staying on? Or behaving strangely?
03-19-2015, 09:17 AM   #4
Site Supporter
stevebrot's Avatar

Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver (USA)
Photos: Gallery | Albums
Posts: 26,208
QuoteOriginally posted by Painter Quote
I'm having a little trouble fully understanding what is occurring. Is the camera staying on? Or behaving strangely?
It sounds like there is either a bee in the camera or the dust removal is coming on and staying on.


Steve

03-19-2015, 11:25 AM   #5
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
Original Poster
I will make a video with this issue
03-21-2015, 10:24 AM   #6
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
Original Poster
passed few days and no issues, is strange....
03-27-2015, 01:05 PM   #7
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
Original Poster
Here
https://youtu.be/hvGAUoi5KUc?list=UU75GL_bCRTDrBB35U_WB9IA
03-27-2015, 02:53 PM   #8
Forum Member




Join Date: Feb 2015
Posts: 75
You can try message Pentax themselves, they were pretty quick in replying about my issue but sadly for some reason stopped communicating half way through. Maybe you might have better luck.

03-28-2015, 01:26 AM   #9
Pentaxian
Michi Joel's Avatar

Join Date: Mar 2012
Location: Catalonia
Photos: Albums
Posts: 403
Original Poster
I'll try it tnx
04-14-2015, 08:28 AM   #10
Pentaxian
VisualDarkness's Avatar

Join Date: Nov 2011
Location: Uppsala, Sweden
Photos: Gallery
Posts: 4,439
That looks really wrong indeed!
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, mirrorless, pentax q, pentax q10, pentax q7, q-s1, q10, q7, q7 vibration block, vibration
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Look out camera industry, a new kid is on the block TomTom Photographic Industry and Professionals 12 12-21-2014 01:52 PM
New kid on the block... joanjbberry Welcomes and Introductions 7 02-03-2014 08:45 AM
New ol' codger on the block Britax Pentish Welcomes and Introductions 6 10-09-2013 04:43 AM
New on the block JustDan Welcomes and Introductions 4 03-25-2011 06:51 PM
New Kid on the Block Abbazz Welcomes and Introductions 4 11-30-2006 01:29 AM



All times are GMT -7. The time now is 12:44 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top