Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
09-22-2012, 12:36 AM   #46
Forum Member




Join Date: Oct 2010
Location: Jakarta
Photos: Gallery
Posts: 96
It's camera specific, i think, even processor specific. Only on k-30 and k-01 raws do the "problem" occurs; both using Prime M. But it's easily corrected.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
k-30, k-50, pentax, pentax k30, pentax k50, review, samples, studio
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how an ad posted? loeil64 General Talk 3 04-02-2012 07:35 AM
Member for a while just never posted chepburn Welcomes and Introductions 2 11-14-2011 01:34 PM
Just posted at DPR lammie200 Pentax K-5 5 10-04-2011 02:50 PM
People Why I haven't posted much Andi Lo Post Your Photos! 13 06-06-2011 01:12 PM
Misc first shots posted here stlind Photo Critique 2 09-26-2010 05:57 AM



All times are GMT -7. The time now is 03:20 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top