Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
05-12-2016, 01:37 PM   #1
Loyal Site Supporter
glee46's Avatar

Join Date: Nov 2010
Location: North of San Francisco, California
Photos: Gallery | Albums
Posts: 596
Unable to use USB

Okay, I got the usb cord all hooked up set the setting to MSB and it doesn't show up at all. Followed the directions to the T on Page 87. I can't get it to work in the other mode as well. I've checked the cable, the usb port with other cameras and it's a no go. Is there a usb driver to install that is on the CD?

05-12-2016, 02:09 PM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 42,773
Works fine for me with default settings- as soon as I plug in the cord, both SD cards show up as drives.

Try restarting your computer maybe, or disabling and re-enabling the USB ports?

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

05-12-2016, 02:43 PM   #3
Loyal Site Supporter
glee46's Avatar

Join Date: Nov 2010
Location: North of San Francisco, California
Photos: Gallery | Albums
Posts: 596
Original Poster
QuoteOriginally posted by Adam Quote
Works fine for me with default settings- as soon as I plug in the cord, both SD cards show up as drives.

Try restarting your computer maybe, or disabling and re-enabling the USB ports?
Restarted the computer and it works. Thanks Adam.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
dslr, full frame, full-frame, k-1, k1, pentax k-1, usb
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Unable to delete attachments - and I need to FREE up space! slr_neophyte Site Suggestions and Help 9 05-07-2016 08:21 AM
is it bad to use USB cable for uploading? Murfy Troubleshooting and Beginner Help 25 10-20-2015 01:47 AM
Unable to use embedded profile in LR - 645Z Primus Pentax Medium Format 8 04-07-2015 03:38 AM
Unable to use 4gb Eye fi card with my K50 JoisonF86 Pentax K-30 & K-50 12 12-26-2014 02:03 PM
Unable to use recovered Photos imported into Lightroom! tallpaulk9 Digital Processing, Software, and Printing 4 08-29-2012 07:48 PM



All times are GMT -7. The time now is 10:51 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top