Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
10-15-2019, 07:35 AM - 1 Like   #46
Pentaxian
MJKoski's Avatar

Join Date: Aug 2016
Posts: 1,671
Original Poster
It was definitely average-mode which I used. It produced the "ND-look" of long exposures as it should. I sent my camera to full-spectrum conversion so I cannot try again at the moment. Let's see when I get it back (if it still works ;D).

11-01-2019, 04:09 AM   #47
Site Supporter
Site Supporter




Join Date: Jan 2009
Location: walking in the air
Posts: 1,108
Thanks for sharing. A useful topic to learn from. I didn't use this multi-exposure mode anymore because I wasn't too happy with the results, but now I have reasons to try again.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
bug, dslr, failure, full frame, full-frame, issue, k-1, k1, light, magenta, mode, multiexposure, pentax k-1
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magenta Tinge & White Balance digitalandfilm Pentax K-3 5 06-16-2016 07:33 AM
Nature Magenta Schlamenta Tonytee Post Your Photos! 3 11-27-2015 03:49 PM
To Fix or Not to fix... That is the question Blacknight659 Troubleshooting and Beginner Help 3 09-08-2015 12:47 PM



All times are GMT -7. The time now is 04:19 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top