Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
10-31-2007, 09:08 PM   #1
New Member




Join Date: Oct 2007
Location: Minnesota
Posts: 15
Greetings!

Nice to be here.

I started photography with my Petri Color 35 in the early 70's, moved on to my Contax 139 Quartz with the beautiful Zeiss 50 f1.4 (Yashica FX-3 Super 2000 2nd body) in the early 80's, then the Nikon N70 with the 24-120 in the 90's. I've had a number of 35mm point and shoots along the way as well as my Loreo Stereo and Poloroid pinhole.

Then came digital, with a bunch of point and shoots, the latest my Canon SD800 IS. I choose my cameras by lens and when I heard about the new Pentax 16-50 and 50-135 lenses earlier this year, I decided this was where I would dive into the DSLR world.

I've had my K10D for a little over a month now and am still getting to know it. I passed on the kit lens and with that savings plus the rebates, almost paid for the 50 f1.4 lens. The 50-135 f2.8 was available at the same time, so I got it too. Just received my 16-50 f2.8 a week ago and am enjoying the wider angle of view.

11-01-2007, 08:16 AM   #2
Veteran Member
JamesD's Avatar

Join Date: Oct 2007
Location: USA
Photos: Gallery
Posts: 536
Hello and welcome to the forum. You have a great little kit there. I envy you the speed in your line-up. Hope to see some of your photographs soon.
11-04-2007, 03:22 PM   #3
New Member




Join Date: Oct 2007
Location: Minnesota
Posts: 15
Original Poster
Perhaps you would be good enough to tell me how to place the K10D logo you have in my signature.

Thanks
11-04-2007, 06:04 PM   #4
Veteran Member
Stratman's Avatar

Join Date: Mar 2007
Location: St Louis, Missouri U S A
Photos: Gallery | Albums
Posts: 2,464
Just copy the image from his post, then go to your user control panel, and insert it in your sig < that's how i got mine, lol >

11-04-2007, 10:09 PM   #5
New Member




Join Date: Oct 2007
Location: Minnesota
Posts: 15
Original Poster
And this is what I get. Does this work in Vista, or am I totally missing something?
11-05-2007, 06:48 AM   #6
Veteran Member
codiac2600's Avatar

Join Date: Feb 2007
Location: Rockford, Illinois
Posts: 2,030
Hello and welcome. To get the sig pic just right click the image you'd like and select copy image location if you have firefox, or with windows explorer use the show properties tab and save the link that is associated with that image.

or you can use this link just remove the "*" to mkae it work.

http*://www.pentaxforums.com/forums/signaturepics/sigpic3628_1.gif
11-06-2007, 10:11 PM   #7
New Member




Join Date: Oct 2007
Location: Minnesota
Posts: 15
Original Poster
Thanks Chris, after following all the good suggestions, it's working. You'll get credit.

Last edited by Pentastic!; 11-06-2007 at 10:20 PM.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
f1.4, f2.8, lens
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -7. The time now is 11:58 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top