Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
02-13-2018, 10:27 AM   #1
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
csa's Avatar

Join Date: Aug 2014
Location: Montana mountains
Posts: 9,148
Site problems?

Last night, the site wouldn't load for awhile. Just now, I was posting and I cannot add any images, using the "Manage Attachments". This is how I've always added images. Now clicking on it does nothing. Yes, I've cleared my cache, etc. Still unable to get "Manage Attachments" to work.

02-13-2018, 10:56 AM   #2
csa
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
csa's Avatar

Join Date: Aug 2014
Location: Montana mountains
Posts: 9,148
Original Poster
Well, now I'm once again able to use the "Manage Attachments". Don't know what was wrong.
02-13-2018, 02:42 PM   #3
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 47,373
Blocked by the firewall perhaps? Let me check your IP.

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com server and development costs are user-supported. You can help cover these costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

02-13-2018, 06:07 PM   #4
csa
Loyal Site Supporter
Loyal Site Supporter
csa's Avatar

Join Date: Aug 2014
Location: Montana mountains
Posts: 9,148
Original Poster
Adam, must have been a glitch, as it's fine now.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
images, site
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Is site having problems? tduell Site Suggestions and Help 7 03-12-2017 08:55 AM
Solving AF Problems - 8 Common Autofocus Problems - And Their Solutions interested_observer General Photography 17 04-27-2016 03:06 AM
Any freezing problems with K30?(like those with K5) or any other problems? simbon4o Pentax K-30 & K-50 21 01-03-2013 01:54 PM
Still Have Major Site Problems Ira Site Suggestions and Help 13 12-01-2010 07:13 PM
Problems With Site Still Ira Pentax SLR Lens Discussion 7 11-23-2010 08:30 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:12 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top