Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-06-2019, 07:50 AM   #1
Senior Member
gerardbaron's Avatar

Join Date: Apr 2011
Location: Mississauga (Canada)
Photos: Albums
Posts: 119
Lightroom Classic and Bridge 2019 not showing exposition more than 30 secondes

I am doing Long Exposure more than 30 seconds with a K-1 II
Lightroom Classic an Bridge 2019 show only 1 second instead of 42 seconds. (it shows 30 seconds and less)
K-1 II shows the 42 seconds.
Anybody has this problem before?
I really want to keep track

08-06-2019, 10:03 AM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 48,886
Is it perhaps interpreting it as 1 minute?

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com server and development costs are user-supported. You can help cover these costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

08-06-2019, 01:28 PM   #3
Otis Memorial Pentaxian
Loyal Site Supporter
stevebrot's Avatar

Join Date: Mar 2007
Location: Vancouver (USA)
Photos: Gallery | Albums
Posts: 33,997
QuoteOriginally posted by gerardbaron Quote
Anybody has this problem before?
Yours appears to be the first that I am aware of. Are you able to confirm using ExifTool or similar that the EXIF is accurate? It may be that the extended time values are stored differently or under a different tag.


Steve
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
bridge, exposition, ii, k-1, lightroom, photography, photoshop
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pictures at an exposition Jorge_Rx Monthly Photo Contests 12 12-15-2018 08:15 AM
Lightroom CC vs Lightroom Classic CC... Help? roberts_camera Digital Processing, Software, and Printing 12 08-16-2018 03:01 AM
Slightly OT: Lenses not showing up in Bridge CS Metadata info Joyce Keay Troubleshooting and Beginner Help 9 08-19-2017 11:09 AM
Different exposition values in Av and Manual PaulAsahi Troubleshooting and Beginner Help 22 12-13-2012 11:38 AM
Just some ordinary and unshamed exposition of just aquired phototgraphy stuff Rense Pentax Medium Format 29 01-04-2010 11:42 AM



All times are GMT -7. The time now is 05:27 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top