Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
05-23-2011, 06:38 PM   #1
Senior Member




Join Date: Apr 2011
Posts: 212
My VF Indicators are NOT working in my new 645NII! Help!

I just bought a new Pentax 645NII off Fleabay and everything looks great, and appears to be working properly, except I can't see any information in the viewfinder! I've tried resetting the custom functions, and using both a loaded insert and an unloaded. I contacted the seller, but I also wanted to post here and see is there is something I missed?

Am I doing something wrong, or do these go bad sometimes?

Help!

05-24-2011, 09:29 AM   #2
Senior Member




Join Date: Apr 2011
Posts: 212
Original Poster
Wow, on closer inspection, it looks like there are MORE problems with this unit. I can't believe it because it's in like mint condition on the exterior...

1. the multiple exposure switch is jammed.

2. It won't wind properly. It takes in the film, goes to frame one, I shoot a picture and then it winds way to far, I take another picture and it winds to the end. Or it just gives me the "e" error message. And once it just made a noise that sounded...not so good...

I'm really conflicted because I love the 645NII camera, but I don't know whether I should return it, or have it repaired by Pentax. Seller said he would either take it back or pay for repair...but at this point I don't know what to do.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, medium format
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What do the AF indicators mean ? SteveUK Pentax K-r 3 04-26-2011 11:47 PM
Yet another question about the AF indicators BradH Pentax DSLR Discussion 16 12-02-2010 04:26 PM
Just got a 645NII... OOPS! mikebob Pentax Medium Format 13 04-25-2010 04:33 PM
survey: batteries working/not working with the K-x noou Pentax DSLR Discussion 25 12-03-2009 02:43 PM



All times are GMT -7. The time now is 11:34 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top