Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-20-2010, 03:50 PM   #1
New Member




Join Date: Aug 2010
Location: NY
Posts: 6
kx DOA

Just received my kx from amazon today and I put in the batteries that came included and turned it on, no power. Put in a brand new set of E2 lithiums same thing, no power.

Am I missing something, or did I just get a dead camera? I followed the instructions in the manual.

08-20-2010, 04:00 PM   #2
Veteran Member
KxBlaze's Avatar

Join Date: Feb 2010
Location: California
Photos: Gallery
Posts: 1,594
Sounds like a dead camera to me and don't take this the wrong way, just pointing out the obvious, but make sure the batteries are inserted correctly.

I got my Kx about 5 months ago, did what you did, just put the batteries in, no other set up and the camera turned right on. I'd return it asap.
08-20-2010, 04:06 PM   #3
Veteran Member
Andi Lo's Avatar

Join Date: Jul 2008
Location: Halifax, Nova Scotia
Posts: 2,925
Make sure you put the batteries in the right way before sending it in. Sorry that this have to happen to you though. Hope that it will be resolved quick!
08-20-2010, 04:24 PM   #4
New Member




Join Date: Aug 2010
Location: NY
Posts: 6
Original Poster
yea, even tried the batteries both ways in case the stickers were wrong.

08-20-2010, 10:13 PM   #5
Veteran Member
Jasvox's Avatar

Join Date: Oct 2007
Location: Melbourne, Australia
Posts: 3,110
send it back for a replacement, should be resolved in no time.

Jason
08-22-2010, 03:29 PM   #6
Veteran Member
DaveHolmes's Avatar

Join Date: Jul 2010
Location: Yorkshire
Posts: 1,501
Gutted for you, but will be well worth it when a working one arrives!!
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, kx, pentax help, photography, power
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is my brand new SigmaEF-530 DG Super DOA? PFFJazzMan Flashes, Lighting, and Studio 10 02-16-2009 12:07 PM



All times are GMT -7. The time now is 11:42 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top