Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
01-10-2011, 04:38 AM   #1
New Member




Join Date: Jan 2011
Location: rio de janeiro
Posts: 2
Z10 sounds beeps and shut off

I own a Z10. When I turn on the camera (slidding the shutter), the camera shows the startup screen (green mode), sounds some beeps and turn off. If I turn on the camera with some buttons pressed (image, ok, mode and so on) tha camera freezes and only returns after I unplugged the battery.
I red that could be the sensor of slidding shutter, but it is not the case (in my opinion).
Any help? Any advice?
Regards,

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
beeps, camera, mode, pentax help, shutter, z10
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pentax Optio Z10 will not work Ligriv40 Pentax Compact Cameras 1 01-10-2011 03:02 AM
Problem with Z10 debviet Pentax Compact Cameras 2 04-07-2010 08:03 PM
Optio Z10 barondla Pentax Compact Cameras 4 03-29-2008 11:21 PM
Z10 frame composite format texastig Photographic Technique 0 12-03-2007 11:10 AM



All times are GMT -7. The time now is 03:39 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top