Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
02-13-2011, 12:47 AM   #1
New Member




Join Date: Feb 2011
Location: LA
Posts: 1
K7, F-- error Vivitar lens

i have a new K7 and an old vivitar non Auto lens.
no matter what mode i use it in i get the F-- error..
it worked perfectly on all my other Pentax cameras.
i noticed it worked on new lower Pentax but can't figure it out for the K7.
is there and answer please? does an adapter work?
thank you

02-13-2011, 01:10 AM - 1 Like   #2
Veteran Member
jolepp's Avatar

Join Date: Oct 2010
Location: Finland
Photos: Albums
Posts: 3,196
This should help: https://www.pentaxforums.com/forums/pentax-beginners-corner-q/110658-using-ma...x-dslrs-f.html.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
k7, lens, pentax, pentax help, vivitar
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error Typo/metric error in lens review... Ratmagiclady Site Suggestions and Help 7 11-04-2009 01:02 PM
Optio E50 Lens Error aldago Pentax Compact Cameras 2 09-21-2009 05:05 PM
PLEASE HELP!!! error msg when old lens attached BUBBLEE Troubleshooting and Beginner Help 9 04-22-2009 08:17 AM
Fstop Error - New DSLR old Lens Bubbabob Photographic Technique 9 06-28-2008 08:58 PM
Error with thread in lens discussion clawhammer Site Suggestions and Help 4 09-18-2007 09:47 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:44 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top