Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-07-2011, 09:30 PM   #1
Veteran Member
EyeSpy's Avatar

Join Date: Feb 2010
Location: Arizona
Photos: Albums
Posts: 663
Attaching/ Inserting Photos in Forum

never had problems before. but I can't insert a photo from my personal "public" album either with 'quick reply' or 'new reply'. I renewed my member dues, is there a new restriction with paid membership levels?

03-07-2011, 09:49 PM   #2
Ash
Community Manager
Loyal Site Supporter
Ash's Avatar

Join Date: Mar 2007
Location: Toowoomba, Queensland
Photos: Gallery | Albums
Posts: 22,695
There should be no restriction from what you post, just click on the camera icon, which brings up the popup window containing your images, click on the image you want to attach like:



and it inserts the complete image according to your custom specs.
What stops you in this process from inserting your images into the posts?
03-07-2011, 11:46 PM   #3
Inactive Account




Join Date: Aug 2008
Location: Michigan, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,484
QuoteOriginally posted by EyeSpy Quote
never had problems before. but I can't insert a photo from my personal "public" album either with 'quick reply' or 'new reply'. I renewed my member dues, is there a new restriction with paid membership levels?
I've had problems too. Sometimes the Insert Album Photos works, sometimes it doesn't. Your best bet is to display the photo in your browser and copy image location. Either that or upload it as an attachment.

https://www.pentaxforums.com/forums/site-suggestions-forum-help/135486-error-...um-photos.html

03-08-2011, 12:39 AM   #4
Site Supporter
Bramela's Avatar

Join Date: Jan 2007
Location: Newcastle Australia
Photos: Gallery | Albums
Posts: 5,281
I haven't been able to get the "Insert Album Photos" to work at all.
Got me to the stage I haven't been trying any more.

03-08-2011, 07:52 PM   #5
Veteran Member
EyeSpy's Avatar

Join Date: Feb 2010
Location: Arizona
Photos: Albums
Posts: 663
Original Poster
GAWD I'm not inept THANK YOU ! ! !
so i took the advice from Ash( nice windmill Texas panhandle?) on another thread which basically said the same as Jeff above.
Car photos and more coming.
03-08-2011, 07:56 PM   #6
Site Supporter
psychdoc's Avatar

Join Date: Jul 2010
Location: Bham
Photos: Gallery | Albums
Posts: 943
There is definitely something wrong with the 'attach' images function. I have had the same problems today even though it has never happened in the past.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attaching M42 adapter permanently to a lens Tim_R Pentax SLR Lens Discussion 9 10-07-2010 05:45 AM
Attaching filters Gary G Pentax SLR Lens Discussion 9 03-30-2010 09:17 PM
Question Inserting multiple photos in posts DanLoc78 Site Suggestions and Help 3 08-17-2009 01:24 PM
Attaching Strap to Pentax LX? lawsonstone Pentax Film SLR Discussion 4 06-30-2009 04:39 AM
Attaching polariser + ND grad Jet Troubleshooting and Beginner Help 9 03-20-2009 01:42 AM



All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top