Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-27-2011, 11:22 PM   #1
New Member




Join Date: Mar 2011
Location: Forster NSW
Posts: 1
Tryhard

Hi, I have a Pentax X90. When I turn it on, it displays an old photo on start up. This photo has been deleted long ago, but it displays on start up every time. Can you help please?

03-28-2011, 01:12 AM   #2
Veteran Member
Wombat's Avatar

Join Date: May 2008
Location: South Australia
Photos: Gallery | Albums
Posts: 901
Was the photo on an SD card or in the camera's main memory or even both? It might have been locked, in which case you'd need to check your manual for how to unlock it and then delete it again. If it's only on the card you could try reformatting it.

Happy with your new gov.?
03-29-2011, 12:32 PM   #3
Veteran Member
fccwpe's Avatar

Join Date: Mar 2009
Location: Perris, CA
Photos: Gallery
Posts: 380
is there a menu setting to select a start up photo that you may have inadvertently enabled?
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
displays, pentax help, photo
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -7. The time now is 12:08 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top