Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
07-03-2011, 11:35 PM   #1
Veteran Member




Join Date: Jul 2009
Posts: 1,296
Screen/browser doing some strange thing

I'm running google chrome browser on a Dell ultrasharp something flatscreen monitor. For some reason, and so far I think it's just when I'm browsing (in chrome, don't have another browser to test this), when I view images I'm getting white spots in what I think are the sometimes pure black areas. Almost exactly like how you can set your camera's rear screen to highlight the blown or pitch black areas of an image. Haven't changed any settings to do this, and it only seems to happen very occasionally, and randomly.

Anyone know what's going on?


Last edited by CWyatt; 07-03-2011 at 11:41 PM.
07-03-2011, 11:42 PM   #2
Veteran Member




Join Date: Jul 2009
Posts: 1,296
Original Poster
Here is an example screenshot crop from facebook.

EDIT: It showed up the dots in chrome, paint, and photoshop, and was gone when I posted it here. ?
07-04-2011, 04:02 AM   #3
Pentaxian
Class A's Avatar

Join Date: Aug 2008
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 9,201
Have you deleted the screenshot? I don't see any.

It could be an issue with your monitor profile. Chrome is colour managed, i.e., it will use the currently active colour profile to transform images into their intended colour space.

Photoshop is colour managed as well. Don't know about "Paint".
07-04-2011, 06:04 AM   #4
Veteran Member




Join Date: Nov 2010
Location: Fife, Scotland
Posts: 834
So what happens if you download and use a different browser? Firefox? Safari? Opera?

And post an image with the problem.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
browser, chrome, pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPad photo browser? Marc Sabatella Digital Processing, Software, and Printing 4 07-04-2011 03:09 AM
I need a copy of Pentax Browser 3.61 EyeSpy Digital Processing, Software, and Printing 13 06-01-2011 09:32 PM
Question Why is the time off on my browser? photolady95 Site Suggestions and Help 2 11-25-2010 11:33 PM
Error iPhone browser doesn't search Aegon Site Suggestions and Help 13 09-25-2010 09:15 AM
What Strange Thing snooked Post Your Photos! 4 07-02-2009 09:49 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:09 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top