Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
07-25-2011, 03:58 PM   #1
New Member




Join Date: Mar 2011
Posts: 1
OPTI W60 takes photo on startup only

My W60 started acting weird one day
It will take photo on power up
I can switch to video and it will do the same thing

Any ideas or where i can send it for repair?

08-06-2011, 08:13 PM   #2
Inactive Account




Join Date: Aug 2011
Location: Portland
Posts: 2
this is weard
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
pentax help, photo, w60
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
buzz noise during startup scathontiphat Pentax DSLR Discussion 4 04-30-2011 10:58 PM
K10D noise at startup Green_Manelishi Pentax DSLR Discussion 5 12-07-2010 09:26 AM
K 5 - Sensor shake on startup Naim Khan Pentax DSLR Discussion 13 10-25-2010 11:59 PM
Startup procedure SylBer Pentax DSLR Discussion 5 10-20-2010 05:18 PM
K-7 takes pop photo advanced camera of the year nixcamic Pentax News and Rumors 17 07-11-2009 07:01 AM



All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top