Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
09-01-2011, 04:30 AM   #1
Inactive Account




Join Date: Sep 2011
Location: Negros Occ.
Posts: 1
Video problem on Optio RS 1000

I have tried and changed every setting on the camera, but I just cant seem to get rid of fuzziness on the video... This is really important to me, I hope I can get a reply from someone in less than 3 days.

09-01-2011, 07:27 AM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 42,369
Have you tried reducing the sensitivity/iso to a low setting? Could you post a sample of the video?
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
optio rs, pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Optio RS 1000 - flash not working XScars Pentax Compact Cameras 2 07-03-2011 12:16 AM
Video problem with new K-7 ddbarchitect Video and Pentax HDSLRs 9 06-09-2010 07:46 AM
PENTAX UNVEILS THREE NEW DIGITAL CAMERAS: Optio I-10, Optio H90, Optio E90 Adam Homepage & Official Pentax News 11 01-26-2010 07:21 PM
K-7 Video problem noquarter15 Video and Pentax HDSLRs 7 10-03-2009 04:21 PM
Optio 40 problem donmckeown Pentax Compact Cameras 5 07-15-2008 07:51 PM



All times are GMT -7. The time now is 09:58 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top