Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
11-01-2011, 03:02 PM   #1
New Member




Join Date: Nov 2011
Posts: 1
New Member with a question

Before sending my Pentax ist D back for repairs, I thought I would try this forum. When I try to take a picture, everything seems ok, but I then get a message on the LCD monitor that says "Delete" and I have the image does not seem to have been recorded. Any help would sure be appreciated. Son's wedding is 11/4 and wanted to take some pictures at rehearsal dinner, etc.

Jack

11-01-2011, 03:54 PM   #2
Veteran Member




Join Date: Mar 2011
Photos: Gallery | Albums
Posts: 302
Sounds like the memory card isn't being written to. Try a different CF card?
11-01-2011, 05:58 PM   #3
hcc
Pentaxian
hcc's Avatar

Join Date: Nov 2009
Location: Brisbane, Australia
Photos: Gallery | Albums
Posts: 3,531
+1
Get a new card and buy a quality card.

Hope it will save you to send the camera.
11-03-2011, 04:24 PM   #4
Site Supporter




Join Date: Nov 2011
Location: East central Indiana
Photos: Gallery
Posts: 639
Check to see if the switch on the card has been moved to the locked position and or try a different card.

11-04-2011, 12:00 PM   #5
Pentaxian
Lowell Goudge's Avatar

Join Date: Jan 2007
Location: Toronto
Photos: Gallery | Albums
Posts: 15,400
QuoteOriginally posted by bigdavephoto Quote
Check to see if the switch on the card has been moved to the locked position and or try a different card.
unless he is using a SD-CF card adaptor there is no switch on a CF memory card, at least not on any of the 7 that I use in my *istD
11-04-2011, 02:34 PM   #6
Site Supporter




Join Date: Nov 2011
Location: East central Indiana
Photos: Gallery
Posts: 639
Sorry but I was assuming with out reserch. I have a *ist DL and it uses sd cards. I didn't realize that the original *ist D used CF cards.
11-04-2011, 02:37 PM   #7
Pentaxian
Lowell Goudge's Avatar

Join Date: Jan 2007
Location: Toronto
Photos: Gallery | Albums
Posts: 15,400
It sounds like the camera is almost stuck in review not normal mode maybe a button is stuck?
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New member, senior member, pentaxian, site supporter etc.... DaveHolmes General Talk 7 05-02-2011 02:34 AM
New member question Goreturist Pentax Medium Format 8 04-01-2011 06:48 PM
Question for Member who actually shoot in a studio Ed n Georgia Photographic Industry and Professionals 7 10-21-2010 10:49 AM
New member- Pentax 100 vs Sigma 105 Macro Question stanleyk Pentax SLR Lens Discussion 8 03-04-2009 05:05 PM
Question about Member Designations Furtivito Site Suggestions and Help 4 02-17-2009 11:51 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:38 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top