Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-19-2013, 06:15 PM   #1
New Member




Join Date: Apr 2012
Location: Newfoundland
Posts: 5
Pentax istD

I have not used my camera for a few months and when I took it out and I charged the batteries - As soon as I took a picture I get the same message after each picture "delete" The pictures are not registering on the camera card and when I go to view there is nothing there. Has anyone experienced this same problem. I have checked everything I can think of and I can't seem to find out why this message is appearing...any help would be greatly appreciated.

08-19-2013, 06:18 PM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 40,992
QuoteOriginally posted by alibean Quote
I have not used my camera for a few months and when I took it out and I charged the batteries - As soon as I took a picture I get the same message after each picture "delete" The pictures are not registering on the camera card and when I go to view there is nothing there. Has anyone experienced this same problem. I have checked everything I can think of and I can't seem to find out why this message is appearing...any help would be greatly appreciated.
Is the card locked?

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

08-19-2013, 06:22 PM   #3
New Member




Join Date: Apr 2012
Location: Newfoundland
Posts: 5
Original Poster
QuoteOriginally posted by alibean Quote
I have not used my camera for a few months and when I took it out and I charged the batteries - As soon as I took a picture I get the same message after each picture "delete" The pictures are not registering on the camera card and when I go to view there is nothing there. Has anyone experienced this same problem. I have checked everything I can think of and I can't seem to find out why this message is appearing...any help would be greatly appreciated.
No Adam it is not
08-19-2013, 07:50 PM   #4
Pentaxian
calsan's Avatar

Join Date: Nov 2008
Location: Perth, Australia
Photos: Gallery
Posts: 1,367
The card may need to be reformatted? Try that and also try another card. If there's still a problem, then we know it's a camera setting / fault.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, message, pentax help, picture
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pentax istd Terry Woodman Visitors' Center 3 04-07-2012 03:36 PM
Pentax *istD problem seashore Troubleshooting and Beginner Help 2 11-08-2011 11:54 PM
Pentax *istD save raws to PC multiweb Pentax DSLR Discussion 8 09-27-2011 03:34 PM
Pentax *istD vs K-r differences Brenda Visitors' Center 5 09-17-2011 05:36 AM



All times are GMT -7. The time now is 05:08 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top