Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
09-25-2013, 07:53 PM   #1
New Member




Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Samsung GX10 Continuous Mode Not Working

Help, I set my camera to continuous mode but it does not automatically shoot multiple photos? Anybody know what could be wrong? I'd really like to be able to shoot in continuous mode.

09-25-2013, 08:14 PM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 42,396
QuoteOriginally posted by samsungNEWB Quote
Help, I set my camera to continuous mode but it does not automatically shoot multiple photos? Anybody know what could be wrong? I'd really like to be able to shoot in continuous mode.
You need to hold the shutter button down the whole time. Is that what you've been doing?

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

09-26-2013, 12:19 PM   #3
New Member




Join Date: Feb 2012
Posts: 10
Original Poster
Thanks Adam!! I feel kinda dumb, but I hadn't tried that and that was the problem.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
mode, pentax help
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pentax - FA 50mm 1.4 is not working in AF mode nagmsundaram Troubleshooting and Beginner Help 15 10-30-2012 11:40 AM
K200D not working with 'A' mode on lenses. Katier Troubleshooting and Beginner Help 6 06-26-2012 08:30 AM
Help: A50 1.7 not working properly in manual mode ismaelg Pentax SLR Lens Discussion 4 01-05-2012 09:04 PM
Bulb Mode, rear dial (aperture) not working mikeSF Pentax K-5 2 11-28-2011 09:09 AM
K10D Mode Dial not working with M lens? IS050 Pentax DSLR Discussion 11 07-29-2008 09:16 PM



All times are GMT -7. The time now is 04:13 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top