Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-27-2016, 05:57 AM   #1
New Member




Join Date: Aug 2016
Posts: 1
Pentax 67ii film loading / display issue - help!!

Hello all,

I have recently bought a Pentax 67ii.

I've loaded it correctly, but when I wind the film on the display is not registering the film. It's just says displays the iso.

When I opened up the back to see if it hadn't wound properly I saw that I had wound all the way through the film!

Is there something I'm doing wrong? Or is there a fault in the camera?

Would love some advice as if it's faulty I still am with in warrenty to send it back.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
67ii, camera, display, display issue, film, pentax, pentax 67ii film, pentax help, photography, troubleshooting, wound
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help loading film in Pentax MX. LeDave Pentax Film SLR Discussion 19 09-22-2012 08:05 PM
Pentax 645 film loading help pls! Ches Pentax Medium Format 6 09-26-2011 01:30 PM
MF film 67 II frame count display issue antonroland Troubleshooting and Beginner Help 3 05-03-2011 02:48 AM
Hi, Newbie needs help loading film in 645N ! Rorys Pentax Medium Format 3 07-09-2010 04:34 PM
Film loading issue ajuett Pentax Film SLR Discussion 2 03-21-2009 08:37 PM



All times are GMT -7. The time now is 08:16 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top