Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-15-2019, 05:22 AM   #1
Site Supporter
Site Supporter
johnha's Avatar

Join Date: Apr 2012
Location: Lancashire, UK
Photos: Albums
Posts: 597
Espio Mini continually thinks film has just been loaded?

Hi All,

I've dug out my old Espio Mini P&S (lovely little camera with a fabulous 32mm lens). It basically works but any slight pressure on the film door prompts it to think I've just loaded film and it advances 3-4 frames as a result. I've tried fiddling with what looks like a small 'door closed' switch but that doesn't seem to help.

Any ideas?

John.

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, espio, espio mini, film, mini, pentax help, photography, troubleshooting
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Espio Mini/UC-1 paulpines Pentax Compact Cameras 3 02-28-2019 07:36 AM
UC-1 / Espio Mini issue ! "E" error Please help eb408 Troubleshooting and Beginner Help 2 07-23-2017 07:55 PM
Pentax UC-1/Espio Mini 35mm film camera ChrisPlatt Pentax Compact Cameras 4 02-23-2012 06:38 AM
Who are these people who continually have been wrong, and never right, for 70+ years? jeffkrol General Talk 32 05-17-2011 06:31 AM
Espio Mini Mien Pentax Compact Cameras 3 09-10-2010 04:24 PM



All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top