Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-31-2009, 01:17 AM   #1
New Member




Join Date: Aug 2009
Location: brisbane
Posts: 2
film loading

hi, i'm having some problems with my mz-50, when i load the film, the camera spools to the first frame, then automatically rewinds the film straight away. any ideas of why it's doing that?

08-31-2009, 05:59 AM   #2
Veteran Member
MJB DIGITAL's Avatar

Join Date: Jul 2007
Location: st. louis
Posts: 1,173
probably better in the 'film slr' forum
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, film, pentax help, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading film into Spotmatic sk1ra Troubleshooting and Beginner Help 6 11-21-2009 10:23 AM
mz-50 film loading troubles cfb_rolley Pentax Film SLR Discussion 3 09-04-2009 01:44 AM
Film loading issue ajuett Pentax Film SLR Discussion 2 03-21-2009 08:37 PM
Loading Film into a Spotmatic F zx-m Pentax Film SLR Discussion 17 01-25-2009 11:07 PM
loading film TakeshiKovacs Pentax Film SLR Discussion 1 07-06-2008 04:18 PM



All times are GMT -7. The time now is 05:01 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top