Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
01-05-2010, 02:24 AM   #1
New Member




Join Date: Jan 2010
Location: Monrovia, CA
Posts: 1
Pentax ZX-M is flashing an 'E'...

... and it won't do anything else. The flshing E happens whether the camera is on or off.

Any ideas as to why it's happening or how to fix it?

Thanks!


Tom

01-05-2010, 05:05 AM   #2
New Member




Join Date: Feb 2009
Location: Aalborg, Denmark
Posts: 20
The film is not loaded properly. Try to reload the film.
01-21-2010, 07:57 AM   #3
Junior Member
daivx's Avatar

Join Date: May 2009
Location: Chicago
Photos: Gallery
Posts: 25
Hi, same problem goes here on my MZ-50. I've tried million times reload the film and still can not get off flashing E...
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, pentax help, pentax zx-m, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K-x and wireless flashing? stlind Flashes, Lighting, and Studio 6 09-28-2010 06:18 AM
Flashing F------ Sheridan Troubleshooting and Beginner Help 8 07-28-2010 05:01 PM
EV compensation flashing Nick SD Troubleshooting and Beginner Help 5 11-20-2009 06:01 PM
Flashing! Mike Cash Post Your Photos! 7 09-30-2007 02:44 PM
Flashing! ..with the K10D getmoresoon Pentax DSLR Discussion 3 12-19-2006 04:32 PM



All times are GMT -7. The time now is 06:52 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top