Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-09-2010, 10:04 PM   #16
Senior Member




Join Date: Jul 2009
Location: Perth, Australia
Posts: 180
Original Poster
Well I got my K-7 back from repair. It was definitely a Front Focus issue.

All fixed now

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
100-300mm, af, camera, dslr, focus, issue, k-7, k10d, lens, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sometimes it is just wrong devisor Post Your Photos! 5 07-24-2009 12:19 PM
What am I doing wrong here ? holdgaj Troubleshooting and Beginner Help 9 04-30-2009 10:40 PM
what have I done wrong here? johngs Post Your Photos! 12 01-28-2009 01:58 AM
What's right and what's wrong? dws1117 Photo Critique 2 01-08-2008 09:13 PM
Help! What am I doing wrong? clarenceclose Pentax DSLR Discussion 21 04-08-2007 06:09 AM



All times are GMT -7. The time now is 03:01 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top