Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
06-17-2008, 06:31 PM   #31
Veteran Member
morfic's Avatar

Join Date: Feb 2008
Location: San Antonio, TX
Photos: Gallery
Posts: 428
She must be too busy using it to reply.

06-17-2008, 07:38 PM   #32
Veteran Member




Join Date: Sep 2006
Photos: Gallery
Posts: 5,713
QuoteOriginally posted by soccerjoe5 Quote
any updates on this? looking into getting one next week
debbie doesn't appear to be the most regular poster, and she might not be a lurker either.

If I was in your shoes I'd send her a Private Message, asking her for an update.
06-18-2008, 12:48 PM   #33
Senior Member




Join Date: May 2008
Location: stockholm
Photos: Albums
Posts: 111
Original Poster
hello!!
well, its working out fine with the new one. The problem seems to be gone, so far...
I read in another post here about some banding similar to mine that the firmware update fixed a bit of it.
but you have to find the post yourself...to lazy, and watching the sweden-russia soccer match at the moment....
06-18-2008, 02:37 PM   #34
Junior Member




Join Date: Jan 2008
Posts: 48
Well, at least you ended up with a good camera

06-18-2008, 02:58 PM   #35
Senior Member
skydragoness's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Delaware, USA
Photos: Gallery
Posts: 163
Although the pics are fine on the Kingston card, I'd not use it for such a powerful camera as a K20D. I find them to be ticking time bombs until they corrupt, but hey, maybe you have a good copy.

If I were you I'd get a Sandisk Ultra or Extreme card, they are warrantied, have great write speeds (the Extreme is very fast!!) and come w/ recovery software. Best prices on newegg.com. Other brands would be Lexar/Toshiba.. everything else is garbage. Trust me, I've tried them.
06-18-2008, 06:09 PM   #36
Junior Member




Join Date: Aug 2007
Location: Southwest
Posts: 28
debbie some what well.......

It would seem that debbie is some what less than a responsive poster!




QuoteOriginally posted by debbie Quote
hello!!
well, its working out fine with the new one. The problem seems to be gone, so far...
I read in another post here about some banding similar to mine that the firmware update fixed a bit of it.
but you have to find the post yourself...to lazy, and watching the sweden-russia soccer match at the moment....
06-19-2008, 07:17 AM   #37
Junior Member




Join Date: Jan 2008
Posts: 48
Nono.
I think Debbie is still trying to copy with yesterdays result between Sweden and Russia..

Or she could be busy buying a proper SD card ?

lock
06-19-2008, 08:03 AM   #38
Senior Member




Join Date: May 2008
Location: stockholm
Photos: Albums
Posts: 111
Original Poster
It was not the SD card, I am still using the same one in the new k20 and it works fine. But I have not got any answers form the reseller what the problem could have been.

by the way, Russia totally ruled yesterday. We´re out of the Euro 2008 now.

01-19-2010, 12:23 PM   #39
New Member




Join Date: Dec 2009
Location: Elk Island National Park
Posts: 1
I have been having the same problem with banding. Normally in colder weather. If am bracketing I only have the banding on the first exposure, rather odd. I worked with one banding photo and found that when enlarging the photo the banding would show up with quick enlargement and not when enlarging slowly, really odd. Also at different stages in the enlargement the banding would just go away. I am getting really confused with this issue, I am shooting mostly in JPEG. Camera is over a year old so don't want to send it back to Pentax, almost better to purchase a new camera. Still working on the concern, will purchase a new card and give that a try as notied in previous posts.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, dslr, k20d, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K20D - Bad Sensor (Banding?) JamesToyski Pentax DSLR Discussion 13 07-03-2012 02:57 PM
K20D banding / long exposure Big G Pentax DSLR Discussion 14 06-04-2010 08:22 AM
K20D banding issue Phaser Pentax DSLR Discussion 8 03-17-2010 02:08 AM
K20D banding, should I get it fixed? supa007 Pentax DSLR Discussion 11 06-13-2008 03:33 PM
K20D banding? wlachan Pentax DSLR Discussion 13 03-13-2008 05:14 PM



All times are GMT -7. The time now is 03:45 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top