Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
05-21-2008, 10:13 PM   #16
Senior Member
Peacekeeper's Avatar

Join Date: Jul 2007
Location: Back at work :(
Photos: Gallery
Posts: 169
I agree, Firefox is so much better that IE, a lot less buggy and more secure. I have the photoME plug in for exif online.

Check and clean your lens/camera body contacts. I had similar issues last year but under exposing.

Try this. I hope you have a tripod hehe
Set up a shot ona tripod and looking down at the top LCD panel in let say, Av Mode, half press the shutter and meter the scene. Then change Mode Dial and repeat process checking metering in different modes without the camera moving. remeber to half press the shutter release to activate the metering.

If it is changing just because you moved the Mode Dial then I would send you camera in for repair.

If it is intermittent, then it could be contacts too.

Hope this helps.

PK

05-21-2008, 11:17 PM   #17
Pentaxian




Join Date: Sep 2006
Location: Kaunas
Posts: 1,452
Seafood,

Your posted pictures doesn't have EXIF info at all. Post your pictures with EXIF info intact.

then you'll receive much more helpful answers.
05-22-2008, 07:19 PM   #18
Site Supporter
LeoTaylor's Avatar

Join Date: Feb 2007
Location: Connecticut
Photos: Gallery
Posts: 679
QuoteOriginally posted by joefru Quote
With FxIF installed, you right-click any image and go to Properties. Alongside the standard info (location, dimensions, ...) you get all the major EXIF stuff. ...
Wow. I searched and found FxIF, installed it, FIREFOX restarted and brought me back to where I left off. Poked around this forum and found pictures with EXIF info intact. The whole process took only a few minutes.

Thank you for the suggestion! I will use this often
05-22-2008, 07:45 PM   #19
Veteran Member
morfic's Avatar

Join Date: Feb 2008
Location: San Antonio, TX
Photos: Gallery
Posts: 428
Now where everyone uses Fxif, i would wonder if Seafood looked himself on his shots if the exif indicates some EV being used?

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
auto, camera, dslr, mode, photography, shot
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Very first day with DSLR - what am I doing wrong? asdfTT123 Troubleshooting and Beginner Help 11 02-21-2010 09:04 AM
K100ds: best DSLR ever, or greatest DSLR ever? Steve Beswick Pentax DSLR Discussion 71 01-19-2010 02:47 AM
sometimes it is just wrong devisor Post Your Photos! 5 07-24-2009 12:19 PM
What am I doing wrong here ? holdgaj Troubleshooting and Beginner Help 9 04-30-2009 10:40 PM
What's right and what's wrong? dws1117 Photo Critique 2 01-08-2008 09:13 PM



All times are GMT -7. The time now is 05:34 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top