Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
04-05-2007, 12:54 PM   #1
Pentaxian




Join Date: Apr 2007
Location: Sweden
Posts: 1,927
Firmware bugg, or user error?

It seems I can't change exposure program in green mode, p-mode however seems to work fine. Anyone else noticed this? Firmware 1.11 by the way.

04-05-2007, 01:13 PM   #2
Veteran Member




Join Date: Sep 2006
Location: Virginia Beach VA USA
Photos: Gallery
Posts: 1,364
If memory serves me, you can not change any parameters in green mode. It is fully automatic P&S mode. For more flexiblity with a high rate of automation, try P mode.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, dslr, firmware, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tripod problem / user error sterretje Pentax Camera and Field Accessories 8 05-18-2010 06:43 PM
AF-360FGZ defect or user error? Panache Pentax Camera and Field Accessories 21 11-05-2009 06:44 AM
K20 bad behavior - user error? kathyk Pentax DSLR Discussion 29 04-14-2009 06:20 PM
Battery error PhotoFrank Troubleshooting and Beginner Help 2 04-14-2009 09:28 AM
No thread==Error Jewelltrail Pentax DSLR Discussion 4 06-21-2008 07:19 AM



All times are GMT -7. The time now is 07:08 PM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top