Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-04-2010, 12:36 AM   #31
Pentaxian




Join Date: Aug 2007
Photos: Gallery
Posts: 1,563
QuoteOriginally posted by Asudef Quote
So you think this would be a result of the firmware then?

Mine is probably 1.00. The guy I bought it from barely touched the camera.

I was hesitant since I haven't read about the new firmware fixes. I'll probably do that after I read a bit more and see if it fixes it.
If you are on 1.00, updating will fix your problem.

- Bert

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, dslr, iso100, light, lightroom, pentax k-7, photo, photography
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K-7 -> Vertical banding in low light black and white video RonHendriks1966 Video and Pentax HDSLRs 2 09-22-2010 02:03 AM
K-7 -> Vertical banding in low light black and white video RonHendriks1966 Pentax DSLR Discussion 14 09-17-2010 11:41 PM
K-7 Night Lightning Shot. Normal amount of noise/banding? mboehm Pentax DSLR Discussion 20 08-22-2010 10:06 AM
Need help for K20D low-iso banding issue mlip Pentax DSLR Discussion 0 03-27-2009 08:37 AM
K20D low ISO banding noise miriya Pentax DSLR Discussion 14 03-17-2009 02:06 PM



All times are GMT -7. The time now is 03:45 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top