Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
04-27-2010, 06:02 AM   #16
Inactive Account




Join Date: Aug 2008
Location: Michigan, USA
Photos: Gallery | Albums
Posts: 7,485
QuoteOriginally posted by kirstenincanada Quote
Bought a new card today, took about 30 shots on RAW+ and had shifting in one jpg (the bottom half of the shot was moved over) and in another image there was one line that was funky, a bright orange red. So while I'm glad it is definitely better than what it was I'm still a little concerned that this hasn't been completely resolved.
Have you tried connecting your camera to the computer via USB Just to rule out the chance of a bad reader?



04-27-2010, 06:24 AM   #17
Senior Member
xGene's Avatar

Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 151
QuoteOriginally posted by JeffJS Quote
Have you tried connecting your camera to the computer via USB Just to rule out the chance of a bad reader?

Jeff, I wholeheartedly agree with you. The same phenomenon happened to me over a year ago and found out that for some reason, my reader was not compatible with the cards I was using. I am now using a Lexar SDHC reader and never had a problem since.

Hope this helps. xGene
04-28-2010, 10:07 AM   #18
Inactive Account




Join Date: Apr 2010
Location: Edmonton Alberta
Posts: 5
Original Poster
no, I bought a really good card, SanDisk Extreme III. It shouldn't be the card, and I did update the firmware. I will try uploading to my other computer to make sure there isn't a problem on my computer as one person suggested.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, dslr, photography, sensor
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another spots on sensor problem. photolady95 Troubleshooting and Beginner Help 11 02-24-2010 04:56 PM
pentax k-x sensor problem mRo Troubleshooting and Beginner Help 11 12-10-2009 05:35 PM
Does my sensor have a problem? amaurosis Pentax DSLR Discussion 7 08-17-2009 05:31 AM
K20D sensor problem? bergfire Troubleshooting and Beginner Help 5 04-21-2009 06:07 AM
K10D sensor problem? HogRider Pentax DSLR Discussion 25 04-20-2007 08:02 PM



All times are GMT -7. The time now is 01:29 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top