Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
12-04-2012, 05:27 PM   #1
Veteran Member
Alliecat's Avatar

Join Date: Dec 2010
Location: East of Everywhere, Canada
Posts: 676
What happened to my video???! :(

I really, really wanted some video from a memorial service I just attended. I just got a little Optio RS1500, which I used. I was so disappointed to find out that on most (but not all!?) of the video clips, it didn't record the audio. Instead there is a high-pitched, tinny ringing sort of noise all through it -- nothing else. The video part is ok. In a few of the video clips, the audio came through fine. But 3/4 did not work. Some were shot inside, some outside. No common factor.
The 'movie' setting is for 640/30, which according to the manual, is sufficient for tv screens; I didn't need bigger HD files. While I was back & forth between still & video modes, I don't think I changed any other settings.
Anyone have an idea what the ?!*!@#!! happened? I'm so disappointed.

12-04-2012, 05:45 PM   #2
Site Supporter
Chaos_Realm's Avatar

Join Date: Feb 2011
Location: Melbourne, Australia
Photos: Gallery | Albums
Posts: 1,248
Sounds like feedback of some kind. Bit of a long shot but did you have a finger blocking the Mic?
12-04-2012, 06:42 PM   #3
Veteran Member
Alliecat's Avatar

Join Date: Dec 2010
Location: East of Everywhere, Canada
Posts: 676
Original Poster
QuoteOriginally posted by Chaos_Realm Quote
Sounds like feedback of some kind. Bit of a long shot but did you have a finger blocking the Mic?
No... was holding it with the other hand on the other side of the camera
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
clips, digital camera, pentax cameras, point and shoot, video
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what happened to my posts jtme Site Suggestions and Help 2 11-01-2010 07:13 PM
What happened to my thread about leaving Pentax? cueball73 Pentax DSLR Discussion 8 10-13-2010 12:54 AM
Error What happened to all of my Subscribed Threads? Jodokast96 Site Suggestions and Help 11 08-20-2010 04:25 PM
What happened to my M85/f2? ducdao Pentax SLR Lens Discussion 31 07-15-2010 04:21 PM
what happened to my post? Urmas R. Digital Processing, Software, and Printing 3 11-26-2008 03:08 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:07 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top