Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
08-24-2015, 03:10 PM   #1
New Member




Join Date: Aug 2015
Location: New York, NY
Posts: 1
wg-20 image tone won't set to default (bright) and wash out photos

My photos look washed out and I wanted to set the Image Tone to Bright to see the difference as now the Image Tone is set to natural.
On Page 115 of the Manuel I follow the instructions, but step 3 is to "press the 4-way controller" for a pull down menu to appear.
The controller won't let me click to the right, or when I do nothing happens.


I then check the default settings on page 265 and there is says the default setting for Image Tone is Bright. I then went to page 239 and was able to do a
factory reset, and it seemed to work. But then when I check the setting for Image Tone, it is again at Natural.


How can I get the Image Tone set at Bright, to see if this helps with the picture being washed out.


Thanks for your help.


Sylvia

08-24-2015, 04:10 PM   #2
Administrator
Site Webmaster
Adam's Avatar

Join Date: Sep 2006
Location: Arizona
Photos: Gallery | Albums
Posts: 40,944
What shooting mode are you in? If you want to change the image tone yourself you should probably be in P mode.

Adam
PentaxForums.com Webmaster (Site Usage Guide | Site Help | My Photography)



PentaxForums.com's high server and development costs are user-supported. You can help cover those costs by donating. Or, buy your photo gear from our affiliates, Adorama, B&H Photo, or Topaz Labs, and get FREE Marketplace access - click here to see how! Trusted Pentax retailers:

Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
camera, check, default, image, natural, page, pentax help, photography, photos, tone, troubleshooting, wg-20 image tone
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WG-III SR Adventure Proof camera won't charge wtw Visitors' Center 2 07-03-2015 02:54 PM
LCD freaks out and won't power off unless battery removed seventysixersfan Pentax K-01 11 01-03-2014 12:06 PM
K and M lens-speed won't set bjake Troubleshooting and Beginner Help 4 12-20-2011 10:27 AM
k-x and hotshoe sync: won't trigger when set to 1/2 EV steps RolloR Pentax DSLR Discussion 2 03-23-2011 07:12 PM
K20D won't set to wireless flash i.m.fildes Flashes, Lighting, and Studio 15 12-26-2009 12:03 PM



All times are GMT -7. The time now is 01:34 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top