Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
05-29-2009, 08:34 AM   #1
New Member




Join Date: May 2009
Location: WA
Posts: 1
Pentax Optio W60 playback issues.

Heya All,

This has probably been covered somewhere. I have Windows Media Player 9 amd when i playback video from the camera it has sound but a black screen. I've tried installing a codec pack, but still no go.

Any ideas?

Strange thing is, they work fine on my laptop....

06-12-2009, 04:15 PM   #2
lyn
New Member




Join Date: Jul 2008
Location: Canada
Posts: 9
Windows media player 9 on your computer shows a lack of some codec. I don't know what is it. Try update it.
Have you ever tried "acdsee for pentax" software comes with your w60? It works fine with video taken by my camera.
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
digital camera, pentax cameras, pentax optio w60, playback, point and shoot
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Optio W60 element Pentax Compact Cameras 1 04-02-2009 06:57 PM
Want a FREE Pentax Optio W60? HermanLee Pentax Compact Cameras 10 03-25-2009 10:34 AM
Optio W60... ve2vfd Pentax Compact Cameras 40 11-04-2008 12:34 AM
New Optio W60 Pentaxke Pentax News and Rumors 9 06-18-2008 04:44 PM



All times are GMT -7. The time now is 12:22 PM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top