Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
12-10-2009, 10:35 PM   #1
New Member




Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Optio W60 problems

hi hi,
I have had my pentax for about a year and its been great, although now it wont let me take pictures! The battery is charged, theres plenty of room on the memory card and it turns on fine. When I try to capture something, nothing ever saves. The only thing close to an error sign I can see if on the bottom left hand side the symbols flash in red sometimes. Is there something really basic I've done wrong???

12-19-2009, 08:04 AM   #2
Site Supporter
skid2964's Avatar

Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 598
Have you tried a different SD card? or formatting the one you are using in-camera?

-just some thoughts....
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
digital camera, optio w60, pentax cameras, point and shoot
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Optio W60 element Pentax Compact Cameras 1 04-02-2009 06:57 PM
Want a FREE Pentax Optio W60? HermanLee Pentax Compact Cameras 10 03-25-2009 10:34 AM
An ant by Optio W60 dsport Post Your Photos! 0 11-08-2008 09:30 AM
Optio W60... ve2vfd Pentax Compact Cameras 40 11-04-2008 12:34 AM
New Optio W60 Pentaxke Pentax News and Rumors 9 06-18-2008 04:44 PM



All times are GMT -7. The time now is 03:06 AM. | See also: NikonForums.com, part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top