Forgot Password
Pentax Camera Forums Home
 

Reply
Show Printable Version Search this Thread
03-21-2009, 08:08 PM   #1
Inactive Account




Join Date: Jul 2008
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,104
Film loading issue

About a week ago I bought a mint-like Super Program. The first film loaded fine and I could feel the tension when I first advanced it. The 2nd and now 3rd roll felt like they caught however, when developed they were blank! How hard could it be to load film? lol.

Alright, what am I doing wrong or is it possible the drive spindle (or whatever its name is) it striped and not catching like it should?

03-21-2009, 08:09 PM   #2
Veteran Member




Join Date: Feb 2008
Location: Toronto
Posts: 3,915
check out the responses to my problem here
https://www.pentaxforums.com/forums/pentax-film-slr-discussion/53428-duh-film...ng-moment.html
03-21-2009, 08:37 PM   #3
Inactive Account




Join Date: Jul 2008
Location: Vancouver, Canada
Posts: 1,104
Original Poster
QuoteOriginally posted by k100d Quote
I owe you one. I must have fluked out on my first roll because it caught, the 2nd and 3rd did not. I tried my 4th roll (after a small battle) and read the thread you started.
After reading the thread, the 4th roll loaded great. I feel silly and smart at the same time. lol. Thank you!
Reply

Bookmarks
  • Submit Thread to Facebook Facebook
  • Submit Thread to Twitter Twitter
  • Submit Thread to Digg Digg
Tags - Make this thread easier to find by adding keywords to it!
film
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading film into Spotmatic sk1ra Troubleshooting and Beginner Help 6 11-21-2009 10:23 AM
mz-50 film loading troubles cfb_rolley Pentax Film SLR Discussion 3 09-04-2009 01:44 AM
film loading cfb_rolley Troubleshooting and Beginner Help 1 08-31-2009 05:59 AM
Loading Film into a Spotmatic F zx-m Pentax Film SLR Discussion 17 01-25-2009 11:07 PM
loading film TakeshiKovacs Pentax Film SLR Discussion 1 07-06-2008 04:18 PM



All times are GMT -7. The time now is 11:38 AM. | See also: NikonForums.com, CanonForums.com part of our network of photo forums!
  • Red (Default)
  • Green
  • Gray
  • Dark
  • Dark Yellow
  • Dark Blue
  • Old Red
  • Old Green
  • Old Gray
  • Dial-Up Style
Hello! It's great to see you back on the forum! Have you considered joining the community?
register
Creating a FREE ACCOUNT takes under a minute, removes ads, and lets you post! [Dismiss]
Top